Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Είχα πίστη πολλή για τις χθεσινές μας επιλογές, ωστόσο οι “φιλενάδες” μας δεν μας έκαναν το χατίρι, πλην της Γιαγκελόνια η οποία επιβεβαίωσε μόνη της το Over 2,5 που είχαμε επιλέξει κερδίζοντας με 4-0.

Με 1/3 κινήθηκε λοιπόν η στήλη, ανεκτά κακά θα έλεγα. Παρασκευή σήμερα, το κουπόνι κλασικά “αδειάζει” μέρες του καλοκαιριού σαν αυτή, έτσι θα παίξουμε την “μπάλα” πολύ χαμηλά σήμερα. Μόλις δυο τα σημεία που κρατήσαμε, για τις κατηγορίες δυνατό σημείο και Goal/Goal και θα τα δούμε ευθύς αμέσως.

Θα ξεκινήσω με το δυνατό σημείο από Ισλανδία και την αναμέτρηση Χαφναρφιορντούρ – Βίκινγκουρ. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, η Χαφναρφιορντούρ είναι κλάσεις ανώτερη και κόντρα στην ουραγό, Βίκινγκουρ, περιμένουμε να έχει ένα εύκολο βράδυ. Οι γηπεδούχοι είναι στο -3 από την κορυφή και σίγουρα θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι όσο γρηγορότερα γίνεται, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι στο -2 από τη σωτηρία τους και δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Κρατάμε το συνδυαστικό 1 & Over 2,5.

Συνεχίζω και κλείνω με Goal/Goal από τη λατρεμένη Ιρλανδία και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκάλγουεϊ και Λίμερικ. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Γκάλγουεϊ, η οποία βρίσκει τακτικά το δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα, που δεν της επιτρέπουν να παίρνει το κάτι παραπάνω από τα παιχνίδια της. Η Λίμερικ από την πλευρά της παίζει καλύτερα μακριά από το «σπίτι» της, έχει σκοράρει στις 8/9 τελευταίες εξόδους της και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G, που προσφέρεται σε οριακά αποδεκτές τιμές.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Γιάννης Μανιάτης