Στα «χέρια» των ομάδων το μέλλον της σεζόν!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Ποδοσφαιρική δράση δεν έχουμε έντονη, πέραν ορισμένων εξαιρέσεων, αλλά υπάρχουν κάποιες εξελίξεις που ίσως επηρεάσουν και το στοίχημα, ειδικά αν κάποιοι έχετε ποντάρει σε μακροχρόνιες επιλογές.

Στην Σκοτία λοιπόν αποφασίστηκε η παράταση της ποδοσφαιρικής «καραντίνας», τουλάχιστον ως τις 10 Ιουνίου, ενώ στην Μπουντεσλίγκα αισιοδοξούν να τελειώσουν τη σεζόν, έστω και κεκλεισμένων των θυρών για θεατές, ξεκινώντας κάποια στιγμή τον Μάιο το πρωτάθλημα.

Και μετά την απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας που αποφάσισε την οριστική διακοπή για τη φετινή σεζόν των ερασιτεχνικών κατηγοριών, αλλά για κάτω από τη Νάσιοναλ Λιγκ (σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται και οι δύο χαμηλότερες κατηγορίες της, οι Νάσιοναλ Λιγκ Σάουθ και Νορθ), η διοργανώτρια αρχή των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων, που έχει και το όνομα της (Νάσιοναλ Λιγκ δηλαδή), αποφάσισε να κάνει ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων για το αν θέλουν να λήξουν το πρωτάθλημα ή να συνεχιστεί! Ηδη κάποιοι πρόεδροι έχουν τοποθετηθεί, με αυτόν της Γέοβιλ να λέει πως πρέπει να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα ακόμη και αν χρειαστεί αυτό να συμβεί τον Ιανουάριο!

Τώρα, αν αποφασιστεί η λήξη της σεζόν πρόωρα, τότε θα ζητηθούν, πάλι μέσω ψηφοφορίας, οι τρόποι που θα κριθεί πως τελειώνει αυτή. Ουσιαστικά τι θα γίνει με υποβιβασμούς, ανόδους, ακόμη και αν χρειαστεί ή όχι η διεξαγωγή αγώνων πλέι οφς!

Από εδώ και πέρα, αλλά και εν αναμονή νέων εξελίξεων, μένει να φανεί και η στάση που θα κρατήσει κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα. Γιατί κακά τα ψέματα, τέτοιες λεπτομέρειες είναι που κερδίζουν ή χάνουν πελάτες. Αλλά περισσότερα γι’ αυτό το θέμα, όταν και αν υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Κατά τα άλλα ο εγκλεισμός συνεχίζεται, το Πάσχα πλησιάζει και θα μας βρει εσώκλειστους, ας ελπίσουμε να μπορέσουμε να κάνουμε τουλάχιστον Πρωτομαγιά έξω από τα σπίτια μας, καθώς τα μηνύματα σε σχέση με την μη μεγάλη διάδοση του κορωνοϊού είναι θετικά για την χώρα μας. Μέχρι τότε όμως, μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε να «γεμίζουμε μπαταρίες»!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…