Οι Λευκορώσοι δε «νιώθουν»…

Dinamo Brest prognostika stoiximatos

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε σε κάποιο βαθμό την κανονικότητα και τη φυσική ροή των πραγμάτων, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να αναζητούμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές. Άλλωστε, δεν το κάνουμε απλά και μόνο γιατί είναι η δουλειά μας, αλλά κυρίως για τον κόσμο που μάλλον έχει… χάσει την μπάλα τις τελευταίες ημέρες με τις άγνωστες λίγκες που έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα λιγάκι πιο γνωστό πρωτάθλημα, αυτό της Λευκορωσίας, το οποίο είναι ευρωπαϊκό και στο παρελθόν μας έχει απασχολήσει. Εκεί παίζεται κανονικά ποδόσφαιρο και μάλιστα με κόσμο στην κερκίδα! Τις καλύτερες αποδόσεις για το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας θα τις βρείτε στην Betshop.

Προγνωστικά στοιχήματος Λευκορωσία

Σε ό,τι αφορά το στοίχημα, ξεκινάμε με το πρώτο παιχνίδι του προγράμματος για τη Λευκορωσία, το Ντιναμό Μπρεστ – Σμολεβίτσι. Είναι πρεμιέρα και δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος για το τι να περιμένεις απ’ τις ομάδες, όμως εδώ έχουμε ένα ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έρχονται απ’ το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Απέναντι τους έρχεται η νεοφώτιστη Σμολεβίτσι, η οποία θα παίξει μόλις για δεύτερη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, δε διαθέτει σπουδαίο ρόστερ, όλα δείχνουν ότι θα δώσει μάχη για την παραμονή. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, θεωρούμε ότι το σκορ θα πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 3.5 σε απόδοση 2.60.

Συνεχίζουμε με τη Λευκορωσία και πάμε στο άλλο ματς της ημέρας, το Ντιναμό Μινσκ – Ρουχ Μπρεστ. Είναι επίσης παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι ξεκινούν ακόμη μια χρονιά με στόχο το πρωτάθλημα. Είναι ανώτεροι, έχουν περισσότερη ποιότητα απ’ τη Ρουχ Μπρεστ, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στο κορυφαίο επίπεδο της χώρας. Είναι αμφίβολο πόσο θα αντισταθεί η νεοφώτιστη ομάδα, θεωρούμε ότι το σκορ μπορεί να πάει ψηλά, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

aristotelis
Αριστοτέλης Σαββίδης

Το στοίχημα είναι χόμπι και όχι οφθαλμαπάτη βιοπορισμού. Μην τρελαίνεστε για να μην... τρελαθείτε.