Ο επιμένων… αγγλικά

Την καλημέρα μου από το σπίτι του στοιχήματος. Τρίτη και 13 σήμερα κι εμείς οι προληπτικοί όλου αυτού του κόσμου καταβάλλουμε συγκινητική προσπάθεια να νικήσουμε τις δεισιδαιμονίες, αν και το… ρημάδι το στοίχημα δεν μας αφήνει να αγιάσουμε. Τέταρτη συνεχόμενη μέρα που η τύχη δεν μας χαμογελά ήταν η χθεσινή, καθώς επιβεβαιώθηκε το… δύσκολο (ισοπαλία στο Οσέρ – Νιμ) και χάθηκε το… εύκολο (G/G στο Χόμπρο – Ααρχους).

Σε κόντρα όλων όσων θα στηθούν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους για να απολαύσουν τις αναμετρήσεις του Champions League που επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στη δράση, εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με την αγαπημένη League One. Πάμε όμως σιγά-σιγά να δούμε τι θα κρατήσουμε…

Ξεκινάμε με το Γουόλσολ – Ντονκάστερ. Εντός έδρας συνηθίζει να παρουσιάζει πολύ καλύτερο πρόσωπο η Γουόλσολ και κομβικό ρόλο σε αυτό παίζει το γεγονός ότι σκοράρει εύκολα. Το ίδιο εύκολα, όμως, δέχεται και γκολ, κάτι που μπορεί να εκμεταλλευτεί η Ντονκάστερ, που έχει επιθετικές λύσεις, αλλά αντιμετωπίζει κι αυτή πλείστα προβλήματα στην άμυνα. Επιλογή το G/G στο 1,92 της Betshop.

Συνέχεια με το Ολνταμ – ΜΚ Ντονς. Αναμφίβολα ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα η Όλνταμ, το απέδειξε με το θράσος που επέδειξε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπλάκμπερν. Λύσεις επιθετικά, από την άλλη, μπορεί να βρήκε, αλλά αποτελέσματα δεν βρίσκει η ΜΚ Ντονς. Από 14/16 G/G προέρχονται οι γηπεδούχοι, αυτή θα είναι η επιλογή μας, σε απόδοση 1,88 στην Betshop.

Τέλος, κλείνουμε με το Νορθάμπτον – Τζίλιγχαμ. Ανεβασμένες αμφότερες το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο τα αμυντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν γίνεται να διορθωθούν από τη μια μέρα στην άλλη. Είναι χαρακτηριστικό πως η Νορθάμπτον έχει δεχθεί γκολ και στα 12 τελευταία παιχνίδια της, κάτι που αναμφίβολα μπορεί να εκμεταλλευτεί η Τζίλιγχαμ. Κρατάμε το G/G στο 1,81 της Betshop.

Οι επιλογές μου:

Γουόλσολ – Ντονκάστερ G/G (1,92 @Betshop)

Ολνταμ – ΜΚ Ντονς G/G (1,88 @Betshop)

Νορθάμπτον – Τζίλιγχαμ G/G (1,81 @Betshop)

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε, ραντεβού αύριο!

Κώστας Γιαλαμάς
Κώστας Γιαλαμάς

Το στοίχημα είναι μια καθημερινή μάχη! Ποτέ δεν ενθουσιαζόμαστε με τα κερδισμένα, ποτέ δεν απογοητευόμαστε με τα χαμένα. Γυρνάμε σελίδα και προχωράμε...

Bet365: Η Κορυφαία Εταιρία - ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ