Νησιώτες για… διακοπές

Καλημέρα. Μετά το τεσσάρι της Μπιλμπάο, χθες η Μπούργος δεν τα κατάφερε, τελικά έχασε και στην παράταση, οπότε δεν επιβεβαιώσε την επιλογή μας στον stoiximan.

Σήμερα θα μείνω στα ισπανικά πλέι οφ και θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Τενερίφη και την Μπανταλόνα.

Ο τίτλος έχει μία δόση ειρωνίας, όχι με την κακή έννοια. Λογοπαίγνιο με το παρατσούκλι της ομάδας του Βιντορέτα. Η Τενερίφη παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμη, κυρίως ψυχολογικά, για αυτά τα ματς. Σαν να μην τα θέλει. Τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, με άσχημες εμφανίσεις, με πολύ κακή επίθεση και ουσιαστικά έχει αποκλειστεί.

Η Μπανταλόνα από τη μεριά της αν κερδίσει σήμερα, στην τελευταία αγωνιστική θα παίξει ρέστα κόντρα στην Μπασκόνια. Βέβαια το ματς δεν θα είναι εύκολο, όπως δεν είναι και το σημερινό. Ο Πρέπελιτς πάντως είανι από τους παίκτες που μπορούν να πάρουν τη διαφορά και να κερδίσουν ένα ματς.

Μιλώντας για στοίχημα, όπως παίξαμε την Μπιλμπάο στο 4.00 κόντρα στην Τενερίφη, έτσι θα κάνουμε και με την Μπανταλόνα στο 2.29. Τώρα οι μπουκ είναι πιο υποψιασμένοι φυσικά και δεν θα την πατήσουν δεύτερη σερί φορά. Έχει αξία η νίκη της πενιά σε αυτήν την απόδοση και θα την τιμήσουμε, με τους νησιώτες να είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν διακοπές.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!