Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Επιβεβαιώθηκε η χθεσινή δυάδα μου από το NFL και σχετικά εύκολα. Απόψε αν και Δευτέρα, όπου σπάνια υπάρχουν επιλογές για στοίχημα, σήμερα προκύπτει κάποιο σημείο.

Και αυτό μας έρχεται από την δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, όπου δύο ομάδες παίζουν ξανά, περίπου 72 ώρες μετά την τελευταία τους αναμέτρησης.

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο – Αβαϊ  Προγνωστικά

Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο είναι σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση, προτελευταία και στο -7 από τις θέσεις παραμονής. Αλλά χρόνος υπάρχει ακόμη, είμαστε μόλις στην 23η αγωνιστική. Γι’ αυτό και προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Μοατσίρ Ζούνιοτ να αναλαμβάνει και να κάνει ντεμπούτο απόψε. Η τελευταία της νίκη δεν ήταν πολύ μακριά πίσω και ήρθε στο γήπεδό της, πριν τέσσερις αγώνες εκεί. Απόψε υποδέχεται την Αβαϊ, η οποία μακριά από την έδρα της δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγώνες, με δύο ήττες. Και μάλιστα θα ταξιδέψει χωρίς τον προπονητή ή τον βοηθό του και χωρίς μία ενδεκάδα (!) παικτών, αφού οκτώ είναι σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και άλλοι τρεις είναι τραυματίες. Συνυπολογίζοντας λοιπόν την ανάγκη βαθμών, τις απουσίες της Αβαϊ και την αλλαγή ψυχολογίας που συνηθίζει να φέρνει ένα ντεμπούτο προπονητή, αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα στον άσο της Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, στο 2,44 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:00 Μποταφόγκο Σάο Πάουλο – Αβαϊ 1 (2,44 @ Betshop)