Μπορούν να σκοράρουν αμφότερες

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μία από τις δύο επιλογές μου πέρασαν και χθες, το over 1,5 στο ημίχρονο της Αρσεναλ, ενώ το άλλο over 2,5 χάθηκε με το σκορ να είναι 1-1 από νωρίς! Τέλος πάντων πάμε στις σημερινές μου επιλογές από το στοίχημα.

Απόψε έχει τρία παιχνίδια για τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας, θα ασχοληθώ με δύο εξ αυτών. Το τρίτο είναι περίεργο, αφού το φαβορί είναι δυνατό και το αουτσάιντερ έδιωξε τον προπονητή του πρόσφατα.

Οέστε – Γκουαρανί Προγνωστικά

Η Οέστε είναι ουραγός και μόνο με θαύμα θα σωθεί, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να παλεύει τα παιχνίδια της και μάλιστα δύο από τα πιο πρόσφατα σχετικά τα κέρδισε με 3-0, ένα εντός και ένα εκτός! Υποδέχεται απόψε την Γκουαρανί που προέρχεται από ήττα και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βαθμολογικά σχετικά βολεμένη. Δεν νομίζω πώς είναι τόσο αουτσάιντερ όσο δείχνει το σετ αποδόσεων οι γηπεδούχοι, αξίζει μάλιστα να παιχθούν και με κάλυψη την ισοπαλία. Ο άσος με DNB στο 2,62  στην Betshop.

Βιτόρια Μπαϊα – Κονφιάνσα Προγνωστικά

Η Βιτόρια φιλοξενεί την Κονφιάνσα σε έναν αγώνα που έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Και επειδή τα παιχνίδια τους τώρα τελευταία συνηθίζουν να έχουν τέρματα και από τις δύο ομάδες που συμμετέχουν, και επειδή ο τρόπος που παίζουν αμφότερες ευνοεί το επιθετικό ποδόσφαιρο, με λίγο ρίσκο παραπάνω μπορεί κάποιος να ποντάρει στο G/G στο 2,02 στην Betshop.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Οέστε – Γκουαρανί 1 DNB (2,62 @ Betshop)

00:15 Βιτόρια Μπαϊα – Κονφιάνσα G/G (2,02 @ Betshop)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…