Μπόνους* εγγραφής: Δώρο ή εγκλωβισμός;

Το online betting είναι μία βαριά βιομηχανία με ανταπόκριση σε εκατομμύρια παίκτες-καταναλωτές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας μεγάλης «πίτας» από την οποία όλοι επιθυμούν να έχουν μερίδιο. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά, ούτε τόσο εύκολα. Για να σταθεί μία στοιχηματική πλατφόρμα επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό και να προσελκύσει το δικό της πιστό κοινό πρέπει να συντρέχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Πέραν της νομιμότητας, της ασφάλειας και του υπεύθυνου παιχνιδιού που είναι «εκ των ων ουκ άνευ» υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες. Αποδόσεις, γκανιότα*, live streaming*, cash out*, εξυπηρέτηση πελατών, συναλλαγές. Πολλά είναι αυτά που μπορούν να σας πείσουν να εγγραφείτε σε μία πλατφόρμα ή να την απορρίψετε. Ένας σημαντικός παράγοντας λοιπόν είναι και το μπόνους* εγγραφής ή καλωσορίσματος, ανάλογα πως το αναφέρει κάθε σάιτ.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τι είναι το μπόνους* εγγραφής;

Σχεδόν όλοι οι νόμιμοι μπουκ στην Ελλάδα το προσφέρουν. Για λόγους νομιμότητας όμως σύμφωνα με την κείμενη ελληνική νομοθεσία και την επόπτευση από την Ε.Ε.Ε.Π. δεν επιτρέπεται η επικοινωνία του με βάση το ποσό και τους όρους ή προϋποθέσεις που υπάρχουν σε κάθε σάιτ. Κι εμείς από τη μεριά μας θα το σεβαστούμε απόλυτα αυτά και θα αρκεστούμε σε βασικούς ορισμούς ώστε να είναι απόλυτα κατανοητό για το αντικείμενο που μιλάμε, πριν καταλήξουμε στα συμπεράσματά μας.

Με τον ανταγωνισμό να είναι σκληρός όπως προαναφέρθηκε, τα περισσότερα σάιτ δίνουν ένα ποσοστό επί της αρχικής κατάθεσης στους νέους παίκτες. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται σημαντικά το κεφάλαιό σας και αυτό είναι ιδιαίτερα ελκυστικό. Προσοχή όμως, κανείς δεν χαρίζει λεφτά σε αυτή τη ζωή, κατά το κοινώς λεγόμενο. Η συγκεκριμένη πριμοδότηση δίνεται κάτω από συγκεκριμένους όρους. Θα πρέπει να τζιράρετε αυτό το ποσό κάποιες φορές, να υπάρχει συγκεκριμένο κατώτατο όριο απόδοσης, κάποιες αγορές εξαιρούνται από τον τζίρο, το ίδιο και κάποιοι τρόποι κατάθεσης από το δικαίωμα για την ενίσχυση της κατάθεσης. Όλα αυτά πρέπει να τα δείτε αναλυτικά πριν πάρετε την απόφασή σας.

Να πάρω ή όχι μπόνους* εγγραφής;

Είναι εύλογο το ερώτημα. Δύο όψεις έχει το νόμισμα και σε αυτήν την περίπτωση, όπως το κάθε τι γύρω μας. Οι παίκτες αναρωτιούνται. Άλλοι είναι ενθουσιώδεις και τους αρέσει να βλέπουν την κατάθεσή τους ακόμη και να διπλασιάζεται. Κάποιοι άλλοι πάλι είναι καχύποπτοι. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε ούτε στο ένα άκρο, ούτε στο άλλο. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης κεφαλαίου και παιχνιδιού.

Θετικά στο μπόνους εγγραφής

Είναι ένα και πολύ σημαντικό. Αυξάνεται σε μεγάλο ποσοστό το κεφάλαιό σας και αυτό σας δίνει δυνατότητα να παραμείνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενεργός στο παιχνίδι. Φυσικά δεν αναφερόμαστε σε χρόνο, αλλά σε ποσότητα πονταρισμάτων και χρημάτων, είτε και στα δύο, είτε σε όποιο από τα δύο επιλέξετε. Αναμφίβολα ένα δυνατό μπουστάρισμα πάντα είναι υπέρ του παίκτη.

Αρνητικά στο μπόνους εγγραφής

Είναι δεσμευτικό ως προς κάποιες αγορές και αποδόσεις. Επίσης δεσμεύει και το ποσό της κατάθεσής σας. Το γεγονός ότι έχει ημερομηνία λήξης σας αναγκάζει να παλέψετε για τον τζίρο παίζοντας ακόμη και σε ματς που ενδεχομένως να μην ποντάρατε κάτω από φυσιολογικές συνθήκες.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Τι να προσέξω πριν το πάρω

Αν τελικά αποφασίσετε να πάρετε το μπόνους* εγγραφής που σας προσφέρει το σάιτ που εμπιστευτήκατε για οnline betting, τότε δώστε ιδιαίτερη σημασία στα εξής:

  • Τι ποσοστό δίνει επί της κατάθεσης.
  • Τι τζίρος απαιτείται
  • Ποια είναι η ελάχιστη απόδοση η οποία απαιτείται.
  • Ποιες αγορές εξαιρούνται από τον υπολογισμό του τζίρου
  • Είναι αποδεκτές όλες οι συναλλαγές για να είστε δικαιούχος του μπόνους
  • Σε πόσο χρονικό διάστημα οφείλετε να ολοκληρώσετε το τζιράρισμα.

Τέλος, μη βαρεθείτε, διαβάστε εξονυχιστικά την κάθε λεπτομέρεια στους όρους και προϋποθέσεις του μπόνους*. Μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για στοίχημα και στο στοίχημα κάθε λεπτομέρεια μετράει.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.