Μία… προκλητική απόδοση

Καλησπέρα. H ΜΠΑΤΕ κέρδισε χθες σε ένα γήπεδο όπου είχε αποτύχει στις τελευταίες τέσσερις προσπάθειες της. Το θέμα είναι όμως ότι δεν σκόραρε και η Γκοροντέγια για να πληρωθούμε το goal/goal σε εξαιρετική απόδοση στον stoiximan.

Επιμένουμε με τη λίγκα στη Λευκορωσία και επιλέγουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίσλοχ και τη Βίτεμπσκ, η οποία ξεκινά στις 18:00.

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες και κέρδισαν με 2-1 τη Σλάβια Μοζίρ εντός έδρας. Ο προπονητής παραδέχτηκε ότι υπήρχε ψυχολογική πίεση στους παίκτες του, αλλά αυτοί κατάφεραν να ανταποκριθούν. Κοινός παρονομαστής πάντως στα τελευταία τρία παιχνίδια ότι σε όλα επιβεβαιώθηκαν τόσο το over, όσο και το goal/goal. Η Ίσλοχ είναι μία ομάδα που δεν κλείνεται, έχει θέματα στην άμυνα, αλλά μπροστά παράγει ποδόσφαιρο.

Η Βίτεμπσκ συνεχίζει το εντυπωσιακό της ξεκίνημα. Την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 1-0 της πρωταθλήτριας Ντινάμο Μπρεστ και έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω της την προσοχή όλων των φιλάθλων της χώρας. Ο Γιασίνσκι κάνει πολύ καλή δουλειά και με ταπεινότητα ζητά συγκέντρωση και να βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά.

Στην ερώτηση Πάμε στοίχημα για την εκτίμηση στο συγκεκριμένο παιχνίδι το over 2.5 προσφέρεται σε προκλητική τιμή. Το 2.45 δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους, αφού η Ίσλοχ είναι μία ομάδα που παίζει ανοικτά και μπορεί να παρασύρει μαζί της κα ιτη φιλοξενούμενη.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!