Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγε καλά και η χθεσινή μέρα, αφού επιβεβαιώθηκε μόνο η μία από τις τρεις επιλογές μου για στοίχημα. Πάμε στη σημερινή μέρα, όπου το πρόγραμμα είναι σχετικά «φτωχό».

Τα φιλικά ποτέ δεν ήταν αγαπημένα για εμένα, πόσο μάλλον εθνικών ομάδων! Και μένει το Σκοτσέζικο Λιγκ Καπ για να ασχοληθώ, εκεί που τα πέντε από τα έξι παιχνίδια έχουν πάρα πολύ δυνατά φαβορί! Επομένως, μονόδρομος μία επιλογή για μένα, η εξής…

Ερντρι – Αλόα Προγνωστικά

Η Ερντρι παίζει μόλις μία κατηγορία χαμηλότερα από την Αλόα, αλλά έχει καλή παράδοση απέναντι της όποτε την υποδέχεται. Και έπαιξε πολύ περισσότερα φιλικά στην μακρά περίοδο προετοιμασίας που είχαν και οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να θεωρείται λίγο πιο έτοιμη αυτή την εποχή. Η διαφορά μίας κατηγορίας σε αυτό το επίπεδο του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου δεν είναι τόσο μεγάλη. Η Ερντρι είναι καλή εντός, αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του άσου στο 2,30 στην bet365.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Ερντρι – Αλόα 1 (2,30 @ bet365)