Μία επιλογή με μεγάλο ρίσκο

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Και χθες μόνο μία από τις επιλογές μου δικαιώθηκε, δεν μπορεί να θεωρηθεί επομένως καλή μέρα. Και όσον αφορά στην σημερινή δεν υπάρχει κάτι από το κύπελλο Αγγλίας που να με ελκύει έντονα για να ασχοληθώ σχετικά με στοίχημα.

Αλλά είναι τέτοια η κατάσταση και το πρόγραμμα και στο NFL, που στα μάτια μου δεν υπάρχει κάτι πολύ ελκυστικό. Γι’ αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ μόνο με ένα σημείο, ρισκάροντας αρκετά.

Νιου Γιορκ Τζετς – Μαϊάμι Ντόλφινς Προγνωστικά

Οι Νιου Γιορκ Τζετς είναι η μοναδική ομάδα του NFL που δεν έχει νίκη στη σεζόν. Και έχοντας φτάσει στην 12η εβδομάδα, στενεύουν τα περιθώρια για να πάρει μία. Και σίγουρα θέλει να το πετύχει, αφού στο παρελθόν μόνο δύο ομάδες, στην εποχή των 16 αγωνιστικών, οι Μπράουνς του 2017 και οι Λάιονς του 2008 ολοκλήρωσαν τη σεζόν χωρίς νίκη! Και το πρόγραμμα τους είναι τέτοιο που το σημερινό, μαζί με το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, εκτός έδρας με τους Πάτριοτς, είναι τα πιο βατά τους παιχνίδια και πιθανά για νίκη.

Απόψε επιστρέψει και ο βασικός τους quarterback, ο Ντάρνολντ, ο οποίος μάλιστα για πρώτη φορά φέτος θα έχει διαθέσιμους και τους τρεις καλούς wide receivers του (Πέριμαν, Κράουντερ, Μιμς), ενώ ουσιαστικά παίζει και το «κεφάλι» του, αφού αν οι Τζετς δεν πετύχουν νίκη, μάλλον θα επιλέξουν νέο quarterback στο επερχόμενο ντραφτ. Και οι Ντόλφινς δεν είναι στα καλύτερα τους, μάλλον ο νεαρός ταλαντούχος Ταγκοβαϊλόα θα μείνει εκτός, με τον Φιτζπάτρικ να παίρνει τη θέση του. Ενας quarterback ικανός για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο! Και η άμυνα τους, ειδικά στο rushing game είναι πολύ κακή, με τον running back των Τζετς, Φρανκ Γκόουρ, να δηλώνει αποφασισμένος να μην κλείσει την καριέρα του με σεζόν χωρίς νίκη! Είμαι αποφασισμένος να ρισκάρω λοιπόν, ελπίζοντας στην πρώτη νίκη των Τζετς στη σεζόν (πιθανόν και μοναδική!) ποντάροντας στον άσο των Νιου Γιορκ Τζετς, στο 3,75 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

20:00 Νιου Γιορκ Τζετς – Μαϊάμι Ντόλφινς 1 (3,75 @ Betshop)

ΥΓ. Οσοι θέλετε φυσικά μπορείτε να ποντάρετε και σε κάποια ήττα των Τζετς με χάντικαπ. Θεωρώ πώς το όριο του 2,00 ως τιμή είναι αποδεκτή επιλογή.

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…