Μεγάλο παιχνίδι στο Σαν Χοσέ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν κατάφερε χθες η Καρταχίνες να πετύχει ένα γκολ για να επιβεβαιώσει την επιλογή μου από το πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα. Με αγώνες αυτής της κατηγορίας θα ασχοληθώ και σήμερα στο στοίχημα.

Το πολύ μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό που χρονικά διεξάγεται τελευταίο, ανάμεσα στην πρωτοπόρο Ντεπορτίβο Σαπρίσα και την Χερεντάνο που κατέκτησε το προηγούμενο πρωτάθλημα, αυτό της Απερτούρα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να συναντηθούν ξανά και στα πλέι οφς αργότερα στη σεζόν. Λογικά πάντως δεν αναμένονται πολλά τέρματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς παίζουν οι δύο από τις τέσσερις καλύτερες άμυνες, με αυτή της γηπεδούχου να είναι η πιο δυνατή, στα όρια του «μπετόν αρμέ». Γι’ αυτό μπορεί κάποιος να επιλέξει το under 2,5 σε αυτόν τον αγώνα, σε τιμή 1,71 στην Betshop.

Από τα άλλα τέσσερα παιχνίδια, αυτό που αξίζει κάποιος να ποντάρει, παίρνοντας και ένα ανάλογο ρίσκο, είναι το διπλό της Περέζ Ζελεντόν σε απόδοση 2,98 στην Betshop. Αγωνίζεται στο γήπεδο της Γκρέσια, εκεί που δεν έχει χάσει ποτέ, αν και στις δύο τελευταίες επισκέψεις της έχει φέρει «λευκές» ισοπαλίες (0-0). Η αντίπαλος της πάντως έχει πρόβλημα όταν παίζει εντός τώρα τελευταία, χωρίς νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της εκεί, με τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…