Καλησπέρα στους φίλους του Bethome! Δεν κατάφερε ο Βόλος να βάλει ένα γκολ για να μας δώσει το G/G στο παιχνίδι του με τον Αρη, περιοριστήκαμε στην επιτυχία της επιλογής της νίκης του ΠΑΟΚ με λίγα γκολ. Αφήνουμε το παρελθόν και την χώρα μας και πάμε πάλι στο «μεγάλο νησί» για τη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα.

Στη Λιγκ 2 της Αγγλίας η πρωτοπόρος Σουίντον έχει μία δύσκολη αποστολή, στην έδρα της Φόρεστ Γκριν, σε ένα παιχνίδι που η καλύτερη επίθεση θα αντιμετωπίσει την καλύτερη άμυνα, αλλά έχει την τύχη να πετυχαίνει ντεφορμέ την αντίπαλο της. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν σκοράρει και έχασαν στους τρεις τελευταίους αγώνες τους και έχουν φτάσει τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι έχουν εφτά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, είναι πρωτοπόροι, με τρεις εξ αυτών μακριά από το γήπεδο της. Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του διπλού της Σουίντον στο 2,54 στην Betshop.

Στην Νάσιοναλ Λιγκ της Αγγλίας, υπάρχουν πολλά υποψήφια διπλά που ήταν υπό σκέψη, συγκεκριμένα οι Γέοβιλ, Στόκπορτ, Ιστλεϊ, Ντόβερ. Φυσικά είναι πολύ δύσκολο να βγουν όλα, γι’ αυτό και θα περιοριστώ σε ένα, σε αυτό της Ντόβερ, στο 2,57 στην Betshop. Και μάλλον αρκετοί συμφωνούν μαζί μου, αφού το σετ αποδόσεων άλλαξε και πλέον είναι φαβορί από εκεί που προσφερόταν ως αουτσάιντερ. Δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά δεν παύει να έχει τις περισσότερες νίκες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα μαζί με άλλες δύο ομάδες. Και αντίπαλος της είναι η Τσόρλεϊ, που δεν αποτελεί και κάτι το ιδιαίτερο, είναι η ουραγός, με τη χειρότερη επίθεση, ούσα επίσης σχετικά ντεφορμέ.

Στη Λιγκ 1 της Σκοτίας παίζουν οι δύο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας μεταξύ τους, οι δύο ομάδες που είναι στις τελευταίες θέσεις, με την Στρανράερ να φιλοξενεί την Φόρφαρ. Αν συνδυάσουμε το γεγονός πως οι γηπεδούχοι έχουν πέντε σερί N/G, έξι συνεχόμενα στο γήπεδό τους, 8/12 συνολικά φέτος και με τους φιλοξενούμενους να έχουν επίσης 8/12 N/G εκτός έδρας, έχει αξία το ποντάρισμα του N/G σε απόδοση 2,24 στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!