Με τα γκολ της Αταλάντα

Καλή σας ημέρα. Δεν ήταν δυνατόν να μείνει χαμηλά το Σαχτάρ – Βασιλεία, όπως είχαμε γράψει. Βέβαια στο στοίχημα όλα συμβαίνουν, αλλά αυτή τη φορά η επιλογή δικαιώθηκε και μάλιστα αρκετά εύκολα επιβεβαιώνοντας το 1.85 στην bet365.

Σήμερα θα πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και στην αναμέτρηση της Αταλάντα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν Προγνωστικά

Οι Ιταλοί δεν έχουν Ίλισιτς στην επίθεση και τον Γκολίνι στο τέρμα. Η ομάδα του Γκασπερίνι παίζει με άγνοια κινδύνου και φουλ επίθεση. Με Μουριέλ και Ζαπάτα μπροστά μπορεί να καλύψει το κενό του Σλοβένου, ενώ όλη ομάδα επιτίθεται μαζικά. Δεν μπόρει να ψάξει αλλιώς την πρόκριση. Έτσι θα το κάνει και σήμερα όπου κι αν βγει, ακόμη και κόντρα στην ποιοτικότερη Παρί.

Η Παρί έχει μεγάλη ευκαιρία να φτάσει τουλάχιστον ως τον τελικό, αφού στα σταυρώματς έπεσε στο θεωρητικά πιο βατό μονοπάτι. Θα πρέπει όμως να το αποδείξει αυτό μέσα στο γήπεδο. Χωρίς Ντι Μαρία, Βεράτι, Κουρζάβα και με τον Εμπαπέ να επιστρέφει από τραυματισμό και πιθανότατα να έρχεται από τον πάγκο.

Μιλώντας για στοίχημα, σκεφτήκαμε την Αταλάντα, αλλά θα σεβαστούμε την Παρί. Το over 2.5 είναι σε χαμηλή απόδοση, το over 3.5 πιο ελκυστικό, αλλά εμείς θα μείνουμε στα γκολ της Αταλάντα. Για να έχει ελπίδες η ιταλική ομάδα θα πρέπει να σκοράρει. Κι όχι μόνο ένα γκολ. Θα πάρουμε το over 1.5 λοιπόν των μπεργκαμάσκι σε πολύ ελκυστική απόδοση στο 2.37.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Αταλάντα – Παρί Σεν Ζερμέν / Αταλάντα Οver 1.5 (2.37 @bet365)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.