Με στόχο την κορυφή

Καλημέρα σας. Τελικά χθες οι Μπακς δεν τα κατάφεραν. Ο Γιάννης δεν έπαιξε, το 4-1 δεν έγινε και η επιλογή μας δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ στην bet365. Σήμερα αφήνουμε το ΝΒΑ και πάμε στο ποδόσφαιρο και στη Βραζιλία

Σάο Πάολο – Μπραγκαντίνο Προγνωστικά

Στην αρχή οι γηπεδούχοι φάνηκαν επηρεασμένοι από την ήττα από τη Μινέιρο, αλλά σιγά-σιγά ξεμπλόκαραν και κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα για να κερδίσουν με 3-1 τη Φλουμινένσε. Θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και αν πάρουν τους τρεις βαθμούς ίσως και να βρεθούν στην κορυφή. Υπάρχουν τέσσερις απουσίες σήμερα αλλά μπορούν να καλυφτούν σε αυτό το ρόστερ.

Εντός έδρας ήττα από την Παλμέιρας για την Μπραγκαντίνο με 1-2. Τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες και δεν δείχνει να είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Τέσσερις απουσίες, όσες και η αντίπαλός της έχει η Μπραγκαντίνο

Μιλώντας για στοίχημα, δίνουμε ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη στη Σάο Πάολο. Είναι ανώτερη ποιοτικά, έχει στόχο να πατήσει κορυφή, η αντίπαλός της είναι εκτός φόρμας. Το σενάριο έρχεται και δένει αρμονικά για νίκη των γηπεδούχων σε μία αξιοπρεπέστατη απόδοση.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:15 Σάο Πάολο – Μπραγκαντίνο | 1 (1.95 @ bet365)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.