Με σημεία από Super Lig Τουρκίας

Εδώ είμαστε πάλι σε ένα Σάββατο που τα έχει όλα, αφού ελάχιστα είναι πλέον τα πρωταθλήματα που δεν έχουν βγει στη σέντρα. Κάτι παραπάνω από πλούσιο το σημερινό κουπόνι, κάτι που φυσικά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μελέτη.

Στα χθεσινά τώρα πρότεινα το “άσσος και over 2,5” στο παιχνίδι της Μπασακσεχίρ με την Μπούρσασπορ, στην πρεμιέρα της τούρκικης Super Lig. Ο άσσος μπορεί να βγήκε, όχι όμως και το over 2,5, με την Μπασακσεχίρ να παίρνει τη νίκη με το “φτωχό” 1-0. Αντίθετα το αμφίσκορο στη Βαρσοβία επιβεβαιώθηκε, με τη Λέγκια να επικρατεί με 3-1 της Πιαστ.

Σήμερα θα ασχοληθώ εξ ολοκλήρου με Τουρκία και θα ξεκινήσω με το παιχνίδι Γκεζτέπσπορ – Φενερμπαχτσέ, όπου θα κρατήσω το “διπλό” σε απόδοση 1,78 στην Goalbet. Επέστρεψε μετά από χρόνια στη μεγάλη κατηγορία η Γκεζτέπσπορ, από την άλλη η Φενερμπαχτσέ ενισχύθηκε σημαντικά και γνωρίζει πως φέτος δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες.

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση έρχεται από το παιχνίδι Αλάνιασπορ – Κασίμπασα, όπου θα πάω με τον άσσο σε απόδοση 2,16 στην Goalbet. Ενισχύθηκαν σημαντικά οι γηπεδούχοι που δείχνουν πως είναι φέτος για παραπάνω πράγματα απ’ ότι φαντάζονται. Από την άλλη η Κασίμπασα έχασε βασικά στελέχη της περασμένης σεζόν και σίγουρα θα χρειασθεί χρόνο. Πιστεύω πως είναι η Αλάνιασπορ είναι πιο έτοιμη ομάδα τη δεδομένη στιγμή, τη στηρίζω λοιπόν και πάω με τον άσσο.

Δυο οι σημερινές μου προτάσεις που έρχονται από τη Super Lig Τουρκίας! Επιστρέφω αύριο!

Κάτια Μοσχίδου

katia
Κάτια Μοσχίδου

Αν το στοίχημα ήταν ο εύκολος τρόπος για κέρδη τότε θα ήμασταν όλοι πλούσιοι. Είναι απρόβλεπτο και θέλει ρίσκο. Είναι ωραίο όμως να ρισκάρεις και αυτό είναι που το κάνει πιο ενδιαφέρον.