Με φανέλα, άμυνα, καρδιά πρωταθλητη

Καλημέρα. Η δράση έχει μειωθεί αισθητά. Τα virtual όπως αναφέραμε χθες δίνουν τροφή για σκέψη, παιχνίδι, διασκέδαση και βρίσκουμε μεγάλη ποικιλία στην Betshop.

Σήμερα θα αφήσουμε την εικονική πραγμάτικοτητα όμως και θα ασχοληθούμε με την πραγματική δράση. Αφορμή μας έδωσε ένα μακροχρόνιο στοίχημα και αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Τουρκία. Εκεί που η δράση δεν έχει σταματήσει. Αυτή τη στιγμή η Τραμπζονσπόρ και η Μπασάκ έχουν από 53 βαθμούς.  Πιο πίσω τους η πρωταθλήτρια Γαλατά στους 50, ενώ 49 έχει η Σίβας. Αυτές οι τέσσερις ομάδες είναι στον χορό του τίτλου.

Οι μπουκ δίνουν πρώτο φαβορί την Μπασάκ. Την ομάδα που έχει φτάσει τα τελευταία χρόνια πολλές φορές στην πηγή, νερό όμως δεν έχει καταφέρει να πιει. Θα σπάσει το ρόδι φέτος. Την βρίσκουμε πάντως στο 2.30. Η ισόβαθμη Τραμπζονσπόρ παίζει στο 2.75. Δεν έχει την ποιότητα της αντιπάλου της, ενώ δεν έχει περάσει τόσα κρας τεστ διεκδίκησης τίτλου, όπως η Μπασάκ (κι ας μην τα έχει καταφέρει).

Και μετά έρχεται η αγορά που μας παρακίνησε να γράψουμε το σημερινό άρθρο και να δώσουμε την πρότασή μας. Δεν ξέρουμε αν θα σταματήσει το πρωτάθλημα και στην Τουρκία (πιέζει η ΟΥΕΦΑ), αλλά ακόμη κι αυτό να γίνει, όταν βρίσκουμε τη Γαλατά στο 4.00, τότε υπάρχει μία πρόκληση.

Είναι η πρωταθλήτρια, έχει το ειδικό βάρος, κάτι που θα μετρήσει στο τέλος όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έχει και την καλύτερη άμυνα στη λίγκα. Το 4.00 για κατάκτηση, όταν η απόσταση είναι μόλις τρεις βαθμοί, είναι μία ελκυστικότατη επιλογή.

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!