Με 2/2 νίκες ανεβαίνει

Καλησπέρα στους φίλους του Bethome! Όταν χάνεις δεύτερη σερί ημέρα μία ισοπαλία με γκολ στο 90’, τότε είναι φανερό πως κάτι περίεργο συμβαίνει! Ευτυχώς δικαιώθηκε η βασική επιλογή του Χ2 της Οέστε, αλλά ας αφήσουμε τα παλιά παιχνίδια, πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα.

Και πάλι με τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας θα ασχοληθώ, όπου γίνονται άλλα δύο παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής. Στο ένα η Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας φιλοξενεί τη Φιγκεϊρένσε, με τους γηπεδούχους να έχουν αμυδρές ελπίδες ανόδου, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια για να μείνουν στην κατηγορία. Η αναμέτρηση είναι αμφίρροπη όπως δείχνει και το σετ αποδόσεων, γέρνω λίγο προς τον άσο, σε τιμή 2,52 στην Betshop, αλλά δεν είμαι και πολύ «ζεστός».

Στο άλλο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, αφού η Αμέρικα Μινέιρο μπορεί να παίζει εκτός έδρας με την Γκουαρανί, αλλά είναι η μοναδική ομάδα που χρειάζεται τους βαθμούς. Και μάλιστα πλέον αν πετύχει 2/2 νίκες, ανεβαίνει κατηγορία ανεξαρτήτως άλλων αποτελεσμάτων. Επιπλέον έχει εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στην Γκουαρανί. Γι’ αυτό και το διπλό προσφέρεται σε χαμηλή τιμή. Μπορεί να ανέβει λίγο, αν συνδυαστεί με το under 3,5, κάτι που προκύπτει και από τα φετινά τους στατιστικά και από την παράδοση. Το διπλό της Αμέρικα Μινέιρο μαζί με το under 3,5 στο 1,95 στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…