Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή σήμερα και μπροστά μας έχουμε ένα διαφορετικό κουπόνι απ’ ότι έχουμε συνηθίσει με φιλικά παιχνίδια των Εθνικών και διακοπή των περισσότερων πρωταθλημάτων. Φυσικά υπάρχουν και αυτά που δεν σταματούν ποτέ, με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας να βγαίνουν αύριο κανονικά στη σέντρα.

Ας μη χάνουμε άλλο χρόνο, πάμε στα σημερινά, όπου θα ασχοληθούμε με φιλικά και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21. Πρώτη πρόταση έρχεται από το Γεωργία U21 – Νησιά Φερόε U21. Την τύχη με το μέρος είχε κόντρα στη Λιθουανία η Γεωργία, που πήρε δύσκολα την πρώτη της νίκη στον όμιλο. Από την άλλη τα Νησιά Φερόε τρέχουν ένα αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων, ενώ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις κόντρα στην Πολωνία. Σε καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι, από την άλλη η Γεωργία ψάχνει μια σοβαρή εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Δυο ομάδες που παίζουν ανοιχτά, θα κρατήσω το Over 2,5 σε απόδοση 2.00 στην Goalbet.

Συνεχίζουμε με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 και το παιχνίδι Τουρκία U21 – Σουηδία U21. Με την πλάτη στον τοίχο η Τουρκία που δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αν θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό. Προβληματίζει με την εικόνα της, μετράει μια νίκη επί της αδύναμης Μάλτας. Από την άλλη η Σουηδία έχει συμπληρώσει τέσσερα παιχνίδια αήττητη, βρίσκεται στη 2η θέση, όπου και θέλει να παραμείνει. Υποχρεωμένη η Τουρκία να ανοιχτεί και να ψάξει τη νίκη, από την άλλη η Σουηδία είναι ικανή στο σκοράρισμα. G/G σε απόδοση 1.72 στην Goalbet.

Τρίτη και τελευταία πρόταση έρχεται από το φιλικό Τουρκία – Ιρλανδία. Με την πλάτη στον τοίχο η Τουρκία που θέλει να βάλει τέλος στη μετριότητα και ψάχνει σήμερα τη νίκη ψυχολογίας κόντρα στην Ιρλανδία. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά την αποτυχία στα μπαράζ θα προσπαθήσουν στα φιλικά που ακολουθούν, να παρουσιάσουν ένα σοβαρό πρόσωπο. Η Τουρκία ωστόσο παίζει χωρίς περιθώρια για άλλη γκέλα, θα τη στηρίξω και θα κρατήσω τον Άσσο σε απόδοση 1.96 στην Goalbet.

Αυτά και για σήμερα με ένα διαφορετικό κουπόνι. Έστω και έτσι όμως υπάρχουν επιλογές, προσοχή και καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.