Την καλησπέρα μου από το σπίτι του στοιχήματος. Με 0/2 ξεκίνησε το τριήμερο χθες με τις Οστάνδη και Πάσος Φερέιρα να χάνουν από Μουσκρόν και Μποαβίστα αντίστοιχα. Δίκαιο το αποτέλεσμα στο Βέλγιο, πιο δίκαιη η ισοπαλία στην Πορτογαλία. Πάμε όμως στο σήμερα, αφού τα περισσότερα πρωταθλήματα ρίχνουν αυλαία και θα ασχολούμαστε μόνο με τους Άγγλους σε λίγες ημέρες.

Στο Βέλγιο το Λόκερεν – Βάασλαντ Μπέβερεν είναι κάτι σαν το Λάρισα – Βόλος. Γειτονικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων. Αυτή που εκτιμώ πως το θέλει περισσότερο για πολλούς λόγους είναι η Λόκερεν. Έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, αλλά με μόλις 5 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, μόνο σίγουρη δεν μπορεί να αισθάνεται. Επιπλέον η Βάασλαντ Μπέβερεν περιμένω να κουβαλά κούραση και απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, χάνοντας στα πέναλτι από την Γκενκ. Μαζί μας και η καλή παράδπση. Επιλέγω το 1 (DNB), σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan.

Στην Πορτογαλία η διαφορά ανάμεσα σε Μπράγκα και Μπελενένσες είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι συγκυριακά ηττήθηκαν από τη Μαρίτιμο την περασμένη εβδομάδα. Είναι μια ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, βγάζει αυτοματισμούς και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στα παιχνίδια της. Σε αντίθεση με την Μπελενένσες που είναι φλύαρη, δεν έχει φαντασία στο παιχνίδι της και μετρά 3 ήττες και 2 1 ισοπαλία στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Μαζί μας κι εδώ η παράδοση. Επιλέγω το combo 1 & over 1,5, σε απόδοση 1,75 στον Stoiximan.

Τέλος στην Ολλανδία μου αρέσει το καλοπληρωμένο over στο Ένσεντε ανάμεσα σε Τβέντε και Φίτεσε. Οι γηπεδούχοι μετρούν 11/12 over στα 12 τελευταία παιχνίδια τους, στην έδρα τους φέτος έχουν μόνο over σε πρωτάθλημα και κύπελλο (1-2, 4-0, 2-1,3-0, 3-0, 1-3, 0-4, 3-3, 2-3) , δηλαδή 9/9!Η Φίτεσε έχει ποιότητα μπροστά, θα βρει χώρους για να απειλήσει και εκτός έχει φέτος 5/7 over. Οι δύο ομάδες στα πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έφεραν τα εξής σκορ:  (3-1, 2-1, 2-2, 5-1, 1-2, 2-2). Επιλέγω το over σε απόδοση 1,85 στον Stoiximan.

 

*Στη φωτό οι πανηγυρισμοί των παικτών της Λόκερεν μετά από νίκη απέναντι στην μισητή Βάασλαντ Μπέβερεν

 

Οι επιλογές μου:

 

ΛΟΚΕΡΕΝ – ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ               

1 (DNB) (1,93 @ Stoiximan)

 

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΜΠΕΛΕΝΕΝΣΕΣ                             

1 & OVER 1,5 (1,75 @ Stoiximan)

 

ΤΒΕΝΤΕ – ΦΙΤΕΣΕ                                               

OVER (1,85 @ Stoiximan)

 

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!