Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πλήρως απογοητευτική ήταν η χθεσινή ημέρα στοιχηματικά, καθώς από τις πέντε συνολικά προτάσεις επιβεβαιώθηκε μόλις μια, το combo 1 + Over 2.5 της Ρασινγκ Κλουμπ κόντρα στην Πατρονάτο (5-0). Αντίθετα, καιρό είχαμε να διασυρθούμε έτσι στη Β’ Ισπανίας, όπου χάθηκαν και οι τρεις προτάσεις της στήλης συν ένα ακόμη από Αργεντινή, το «διπλό» της Βελέζ στην Άρσεναλ Σαραντί (1-1). Κανονικός διασυρμός… Ελπίζω να επανέλθουμε στις επιτυχίες σήμερα. Πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει από το μενού, όπου θα ασχοληθούμε με παιχνίδια από την Αργεντινή.

Ξεκινάμε με το Μπάνφιλντ – Ουνιόν Σάντα Φε. Αμφότερες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έρχονται από σημαντικές νίκες και έχουν τον ίδιο στόχο, τη συμμετοχή σε μια διεθνή διοργάνωση. Αναμένουμε να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, το Under 2.5 έχει το προβάδισμα, ωστόσο δεν μας καλύπτει η χαμηλή τιμή του και έτσι θα το συνδυάσουμε το No/Goal σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan.

Ολοκληρώνουμε με το Τίγκρε – Ιντεπεντιέντε. Δύσκολη έξοδος για την Ιντεπεντιέντε, η Τίγκρε στο Σαν Φερνάντο είναι ιδιαίτερα υπολογίσιμη, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κούραση της Ιντεπεντιέντε από το παιχνίδι στο Λιμπερταδόρες και είναι σε θέση να της δημιουργήσει προβλήματα. Θεωρούμε ότι μπορεί να γίνει ανοικτό παιχνίδι, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.88 στον Stoiximan.

Αυτά για σήμερα, ραντεβού ξανά αύριο με ότι καλό προκύψει… Ελλείψει πρωταθλημάτων υπάρχει περίπτωση να κάνουμε μια εκτενή αναφορά στην Α’ Σουηδίας, που ξεκινάει αρχές Απριλίου.

Καλή τύχη σ’ ότι (κι αν) επιλέξετε!