Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει, λέει ο θυμόσοφος λαός και λέμε να το θέσουμε σε εφαρμογή. Η στήλη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έρχεται από τετραήμερο πλήρους επιβεβαίωσης, με 6/6 προτάσεις απ’ το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη! Χθες προτείναμε το 1Χ της Δανίας κόντρα στη Γερμανία, το οποίο βρήκε πολύ εύκολα, καθώς οι Γερμανοί ισοφάρισαν στο 88′.

Με τη δραστηριότητα των εθνικών ομάδων θα ασχοληθούμε και σήμερα, χωρίς όμως διάθεση για «χοντρό» παιχνίδι. Άλλωστε, έχουμε τονίσει κι άλλες φορές ότι το υψηλό ποντάρισμα σε επίπεδο εθνικών δεν ενδείκνυται για παραπάνω από έναν λόγους, πόσω μάλλον στους καλοκαιρινούς μήνες (εξαιρούνται οι μεγάλες διοργανώσεις, όπου έχουμε μια συνολική εικόνα). Οι παίκτες κουβαλούν κούραση απ’ τα δύσκολα πρωταθλήματα, περνούν μικρό χρονικό διάστημα με τους ομοεθνείς τους και είναι προφανές ότι δεν προλαβαίνουν να αναπτύξουν κώδικα επικοινωνίας και ομοιογένεια. Γι’ αυτό, κρατήστε μικρό καλάθι και διαφυλάξτε τα χρήματα σας για την έναρξη των πρωταθλημάτων τον Αύγουστο.

Η πρόταση μας έρχεται απ’ την αναμέτρηση Ιταλία – Ουρουγουάη, η οποία θα διεξαχθεί στο ουδέτερο γήπεδο της Νις στη Γαλλία. Οι «ατζούρι» πηγαίνουν σχεδόν κομπλέ στο φιλικό (λείπει μόνο ο Βεράτι απ’ τους θεωρητικά βασικούς), αφού ενσωματώθηκαν ακόμη και οι παίκτες της Γιουβέντους (Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι και Μαρκίζιο), την ίδια στιγμή που η «σελέστε» καλείται να παίξει χωρίς τρεις κομβικούς παίκτες. Δε συμπεριλήφθηκαν καν στην αποστολή για την Ευρώπη οι Σουάρες και Γοδίν, ενώ στο φιλικό με την Ιρλανδία χτύπησε και ο Καβάνι, ο οποίος τέθηκε εκτός. Λογική επιλογή ο άσσος, που τον βρίσκουμε σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan.