Καλή στοιχηματική σεζόν!

Καλησπέρα στους φίλους του Bethome. Ούτε κατά διάνοια δεν μπαίνω στον πειρασμό να γράψω την απαγορευμένη λέξη από «Χ» τέτοια εποχή, έστω και αν για εμάς οι διακοπές τελείωσαν. Βέβαια το στοίχημα δεν σταματάει ποτέ, ενώ και εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό τόσα χρόνια, είναι «πακέτο» μαζί με τη δουλειά που διαλέξαμε να κάνουμε. Θα πω όμως καλή νέα στοιχηματική σεζόν! Απόψε θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από το Λιγκ Καπ Σκοτίας, ενώ έχω και μία επιλογή με υψηλό ρίσκο από τη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Στο Λιγκ Καπ Σκοτίας, δεν καταλαβαίνω τον λόγο που θεωρείται αουτσάιντερ η Μόντροουζ, της οποίας η νίκη επί της Φορφάρ εντός έδρας προσφέρεται σε τιμή 2,74 στην Betshop. Αμφότερες παίζουν στην League 1, ενώ οι γηπεδούχοι κέρδισαν στην έδρα τους πριν λίγες μέρες την Σεντ Τζόνστον που παίζει στην Premier League! Ταυτόχρονα έχουν πολύ καλή παράδοση, καθώς δεν έχουν ηττηθεί εντός από την Φόρφαρ από το 2009, έχοντας από τότε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες!

Στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας θα ποντάρω σε ένα «φάντασμα», ελπίζοντας στην «Ανάσταση» του! Πολλοί οι συμβολισμοί, στην ουσία του θέματος, η Γκουαρανί θεωρώ πως αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, αξίζει περισσότερα από το να είναι εντός ζώνης υποβιβασμού. Περιμένω κάποια στιγμή να βελτιωθεί και ίσως να το πετύχει απέναντι σε μία ομάδα που την κέρδισε ήδη μία φορά φέτος, αφού παίζουν και στο ίδιο πολιτειακό πρωτάθλημα. Βέβαια το κατάφερε στην έδρα της, τώρα παίζει εκτός, όμως και η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο δεν είναι τίποτα το φοβερό για να τρομάζει. Πάντως το σημείο εμπεριέχει σημαντικό ρίσκο, γι’ αυτό άλλωστε πληρώνει 4,50 το διπλό της Γκουαρανί στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…