Και όμως, αυτοί παίζουν!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Τελικά η διοργανώτρια αρχή της Νάσιοναλ Λιγκ είναι τόσο «ντουγάνια» όσο και ο πρωθυπουργός της χώρας τους, αφού μάλλον αγνοούν την σοβαρότητα της κατάστασης και αποφάσισαν τα σημερινά παιχνίδια να γίνουν κανονικά, και με την παρουσία κόσμου. Βέβαια ήδη κάποιες ομάδες αντέδρασαν και οι αγώνες τους αναβλήθηκαν, αφού έχουν υπαλλήλους ή ποδοσφαιριστές που έχουν μπει σε «αυτοκαραντίνα», φοβούμενοι πως έχουν τον ιό.

Τώρα όσον αφορά στο στοίχημα, το πρόγραμμα δεν είναι τόσο καλό. Αν έπαιζα κάτι, αυτό θα ήταν το διπλό της Τσέστερφιλντ στο 3,30 στον Stoiximan, καθώς παίζει στην έδρα της Ντόβερ, η οποία ναι μεν είναι γενικότερα καλύτερη φέτος, αλλά το μομέντουμ αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι με τους φιλοξενούμενους. Εχουν πετύχει σερί νικών, με την αντίπαλο τους να μην είναι στα καλύτερα της αυτή την εποχή, με τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…