Ισπανική τριάδα

Δεν τα πήγαμε άσχημα στο χθεσινό πρόγραμμα, όπου επιβεβαιωθήκαμε στις 3/4 προτάσεις, χάσαμε μόνο τον άσσο της Ουέσκα κόντρα στη Ρέους (σκόραρε στις καθυστερήσεις). Σήμερα θα ασχοληθούμε αμιγώς με την εμβόλιμη δράση στη Β’ Ισπανίας, η οποία έχει φτάσει στην 9η αγωνιστική και αναμένεται και φέτος ιδιαίτερα αμφίρροπη. Είναι απ’ τις πιο απρόβλεπτες λίγκες της Ευρώπης, ο τελευταίος μπορεί άνετα να κερδίσει τον πρώτο ανεξαρτήτως έδρας κι αυτό δεν είναι υπερβολή.

Πάμε στα σημερινά, όπου καταλήξαμε στις τρεις προτάσεις. Ξεκινάμε με το Νουμάνθια – Μπαρτσελόνα Β’. Η Νουμάνθια διαθέτει την κορυφαία έδρα της κατηγορίας, με 4/4 νίκες και επιμέρους σκορ 10-1! Δεν υπάρχει άλλη ομάδα με καλύτερους αριθμούς, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα τα δώσει όλα για τη νίκη μετά το «στραπάτσο» κόντρα στη Σαραγόσα. Απ’ την άλλη, έχει δυνατότητες η Μπαρτσελόνα Β’, ωστόσο σε τόσο δύσκολη έδρα δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90 στον Stoiximan. Συνεχίζουμε με το Ταραγόνα – Γρανάδα. Η Ταραγόνα είναι σε κακή κατάσταση, γενικά φέτος δεν ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της, υπάρχει ένα γενικότερο κλίμα αμφισβήτησης. Απ’ την άλλη, η Γρανάδα έρχεται από τρεις σερί νίκες, φαίνεται να έχει βρει τον εαυτό της, μπορεί να πάρει αυτό που θέλει σήμερα. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.80 στον Stoiximan.

Κλείνουμε με το Σεβίλλη Β’ – Κάντιθ, το οποίο αποτελεί τοπικό ντέρμπι της Ανδαλουσίας, με κόσμο από αμφότερες τις πλευρές στο γήπεδο. Αμφότερες οι ομάδες είναι σε κακό μομέντουμ, ωστόσο η Κάντιθ είναι σαφώς πιο ποιοτική και με περισσότερους έμπειρους παίκτες. Θεωρούμε ότι σήμερα θα βγάλει αντίδραση και μπορεί να περάσει αλώβητη απ’ την έδρα της Σεβίλλης, που ίσως ψάχνει την αφορμή για να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 1.85 στον Stoiximan.

aristotelis
Αριστοτέλης Σαββίδης

Το στοίχημα είναι χόμπι και όχι οφθαλμαπάτη βιοπορισμού. Μην τρελαίνεστε για να μην... τρελαθείτε.