Ισόπαλες στο ημίχρονο

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγε καλά η προχθεσινή μέρα, καθώς δεν επιβεβαιώθηκε καμία εκ των δύο επιλογών μου. Δεν πειράζει, η ζωή συνεχίζεται, πάμε στη σημερινή «μάχη» με το στοίχημα.

Στο Τσάμπιονσιπ η Κάρντιφ φιλοξενεί την Ρέντινγκ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εκεί γύρω από τα μέσα του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι έχουν 8/14 Χ στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων τους στο πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 9/15 Χ στο ημίχρονο των εκτός έδρας παιχνιδιών τους στον ίδιο θεσμό. Γι’ αυτό και έχει αξία το ποντάρισμα στο Χ του ημιχρόνου στο Κάρντιφ – Ρέντινγκ, σε τιμή 2,09 στην Betshop.

Στην Μπουντεσλίγκα θεωρώ δελεαστική την απόδοση του διπλού της Σάλκε στο Βερολίνο σε τιμή 2,66 στην Betshop. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις νίκες εκτός στο πρωτάθλημα και οι γηπεδούχοι πέντε ήττες στην έδρα τους, με την Σάλκε γενικώς να θεωρείται καλύτερη ομάδα. Επομένως αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα του διπλού.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…