Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν! Τώρα τι να γράψεις για τα χθεσινά; Βγήκαν τα δύο από τα τρία σημεία που πρότεινα και με αποδόσεις άνω του 2,00, αλλά όταν χάνεις το άλλο με ήττα 3-6 μένει ένα «μελανό» σημάδι! Πάμε στη σημερινή μου επιλογή για στοίχημα.

Συνήθως τις Κυριακές ασχολούμαι με NFL, όμως απόψε δεν έχει κάτι καλό στο πρόγραμμα, τουλάχιστον από πλευράς απόδοσης και για στοίχημα. Γι’ αυτό και θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από την δεύτερη κατηγορίας της Βραζιλίας.

Φιγκεϊρένσε – Ναούτικο Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες είναι εντός ζώνης υποβιβασμού και παλεύουν αμφότερες για την παραμονή τους. Και εδώ που έχουν φτάσει, μία πιθανή ισοπαλία δεν βολεύει καμία τους. Αυτό μπορεί να κάνει το παιχνίδι γενικώς πιο ανοικτό και επιθετικό, αφού καμία ομάδα δεν έχει περιθώριο να παίξει αμυντικά. Το θέμα είναι αν θα καταφέρουν Να σκοράρουν, κυρίως η Φιγκεϊρένσε, που έχει μια μεγαλύτερη δυστοκία από την αντίπαλο της. Αλλά στη τιμή που προσφέρεται το να σκοράρουν αμφότερες, είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω. Το G/G στο 2,15 στην Betshop.

Αυτά τα πολύ ολίγα για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

23:15 Φιγκεϊρένσε – Ναούτικο G/G (2,15 @ Betshop)