Η ευκαιρία της Ίλβες, ανοιχτά παιχνίδια σε Βραζιλία, Περού

Χθες η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Αντίθετα πέρασε μια πρόταση από τις τρεις που έδωσα, το αντίθετο δηλαδή του “πάντα τέτοια”. Θα μπορούσαν βέβαια να ήταν και χειρότερα τα πράγματα, ευτυχώς όμως βγάλαμε και μια πρόταση. Εντάξει πλάκα κάνουμε, έχουμε πει δεν είναι κάθε μέρα η ίδια, ούτε μπορούν να βγαίνουν συνεχώς αυτά που προτείνουμε. Δεν είμαστε και μάγοι.

Αφήνουμε λοιπόν πίσω μας το… κακό από στοιχηματικής άποψης Σάββατο και περνάμε στην Κυριακή που φαίνεται πως έχει να δώσει. Θα ρισκάρω και θα ξεκινήσω με Φινλανδία, όπου θα πάω με το 1Χ στο παιχνίδι Ίλβες – Ελσίνκι. Μετά την ευρωπαϊκή αποτυχία η Ελσίνκι έχει στο μυαλό της μόνο τον αγώνα ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Σκεντίγια. Από την άλλη η Ίλβες εμφανίζεται δυνατή στην έδρα της και στην προκειμένη περίπτωση εμφανίζεται ικανή να κόψει βαθμούς από την Ελσίνκι.

Πάμε Βραζιλία τώρα όπου θα ασχοληθώ με το παιχνίδι Γκρέμιο – Πόντε Πρέτα και θα κρατήσω το συνδυαστικό Άσσος και over 2,5. Δεδομένη η αγωνιστική ανωτερότητα της Γκρέμιο που σημείωσε νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν πείθει σε καμία περίπτωση η Πόντε Πρέτα που βρίσκεται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ εκτός έδρας παραμένει φέτος χωρίς νίκη.

Κλείνουμε με Περού και την αναμέτρηση Σπόρτινγκ Κριστάλ – Κάχαμαρκα, όπου θα κρατήσω το G/G σε απόδοση 1,70 στην Goalbet. Σε καλό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, από την άλλη η Κάχαμαρκα δεν πείθει εκτός έδρας και μετράει τρεις ήττες στις τελευταίες εξόδους της.

Προτάσεις από παντού λοιπόν σήμερα, ελπίζω πως θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας, μετά από ένα Σάββατο που μας άφησε με άδειες τσέπες.

Κάτια Μοσχίδου

katia
Κάτια Μοσχίδου

Αν το στοίχημα ήταν ο εύκολος τρόπος για κέρδη τότε θα ήμασταν όλοι πλούσιοι. Είναι απρόβλεπτο και θέλει ρίσκο. Είναι ωραίο όμως να ρισκάρεις και αυτό είναι που το κάνει πιο ενδιαφέρον.