Η αξία στην κόντρα

Καλή σας ημέρα. Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν πολύ κακός χθες, έβαλε μόλις 9 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, οπότε η Μπαρτσελόνα δεν είχε λόγο να φορτσάρει στη συνέχεια. Αυτά συμβαίνουν στο  στοίχημα στο μπάσκετ και πρέπει να τα αποδεχθούμε.

Συνεπώς το Over 84,5 πόντοι των Καταλανών δεν επιβεβαιώθηκε, αφού στην τελευταία περίοδο χαλάρωσαν υπερβολικά βάζοντας μόλις 15 και μένοντας στους 76!

Από το μπάσκετ περνάμε στο ποδόσφαιρο και την Α’ Αγγλίας.

Πόρτσμουθ – Κρου Προγνωστικά

Η Πόρτσμουθ αναζητά ρυθμό και σταθερότητα. Δεν πείθει με την εικόνα της ειδικά εντός έδρας κι αυτό φαίνεται από τα πρόσφατα αποτελέσματά της (2-1-2 στα πιο πρόσφατα πέντε).

Η Κρου είναι πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας κάτι που γίνεται εμφανές με τις δύο νίκες στα τελευταία τρία ταξίδια της. Επίσης, οι προκρίσεις σε Κύπελλο και Λιγκ Τρόφι της δίνουν ψυχολογία.

Μιλώντας για στοίχημα, η αξία βρίσκεται στα δεξιά. Ειδικά από τη στιγμή που η κόντρα των γηπεδούχων προσφέρεται σε τιμές διπλασιασμού, στην stoiximan, το Χ2 μοιάζει ιδανική επιλογή. Αφού, λοιπόν, μπορούμε να καλυφθούμε με την ισοπαλία, υπάρχει λόγος για μεγαλύτερο ρίσκο; 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Πόρτσμουθ – Κρου | Χ2  (2,[email protected] stoiximan)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.