Καλησπέρα στους φίλους του Bethome. Δεν κατάφερε να σκοράρει η Παρανά για να γίνει το απόλυτο και τη χθεσινή μέρα, αλλά ακόμη και το ένα σημείο που πέρασε, το διπλό της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, όταν δίνει 3,12 στην Betshop, μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη η μέρα! Πάμε τώρα στα «φρέσκα κουλούρια», το στοίχημα συνεχίζεται, μπαίνουμε σιγά – σιγά σε πλήρεις ρυθμούς, αρχίζουν κάποια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δειλά – δειλά, έστω και χαμηλότερων κατηγοριών.

Από το σημερινό πρόγραμμα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, ένα σημείο ξεχώρισα και κράτησα και αυτό είναι το Χ στο Οέστε – Λοντρίνα, σε τιμή 2,86 στην Betshop. Το γιατί προσφέρεται τόσο χαμηλά, είναι και ένας από τους λόγους που το επιλέγω, καθώς η Οέστε είναι εδώ και χρόνια, όχι απλά φέτος, η «βασίλισσα» των ισοπαλιών. Ηδη ως τώρα έχει εφτά σε 11 αγωνιστικές! Παίζει στην έδρα της, όπου είναι αήττητη, αλλά υποδέχεται μία αντίπαλο που θεωρητικά – όπως δείχνει και η βαθμολογική της θέση – είναι καλύτερη από αυτήν. Και η Λοντρίνα τα δύο φετινά της Χ τα έχει φέρει μακριά από το γήπεδό της. Η έδρα αντισταθμίζει την ποιότητα, δεδομένου πως και τα δύο από τα τρία παιχνίδια τους σε αυτό το γήπεδο στο παρελθόν έχουν λήξει ισόπαλα, ίσως συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα.

Από τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ Σκοτίας θα κρατήσω μόνο μία επιλογή με γκολ, σε ένα τελείως αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που παίζουν στην ίδια κατηγορία. Στενχάουσμιρ και Κάουντενμπιθ έχουν το κοινό στοιχείο πως και οι τρεις επίσημοι αγώνες τους ως τώρα έχουν 2-3 γκολ, όσα τέρματα είχαν και οι τρεις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ανεξαρτήτως έδρας. Και προσφέρεται σε απόδοση 2,00 στην Betshop.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να ποντάρετε!