Δεύτερα σήμερα και επιστρέφουμε δριμύτεροι. Με ένα κουπόνι πιο χαλαρό όπως συνηθίζεται, έστω και έτσι όμως υπάρχουν παιχνίδια τα οποία θα μας απασχολήσουν.

Η δράση όπως έχετε καταλάβει στη Βραζιλία δεν σταματά ποτέ, με τη Serie A να μας… «τυραννά» σχεδόν κάθε μέρα. Σήμερα η 8η αγωνιστική κλείνει με την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Κρουζέιρο – Γκρέμιο και εγώ για ακόμη μια φορά θα στηρίξω την Γκρέμιο και θα πάω με το «Διπλό» σε απόδοση 3,32 στην Goalbet. Και πώς να μην την στηρίξω άλλωστε, μιας και είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και με νίκη σήμερα σκαρφαλώνει στην κορυφή. Ψάχνει σήμερα το «5Χ5» στο πρωτάθλημα, όπου συνολικά έχει ηττηθεί μόλις μια φορά. Από την άλλη η Κρουζέιρο δεν πείθει βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Δεδομένη η αγωνιστική ανωτερότητα της Γκρέμιο, που δίνει σήμερα αποδείξεις.

Διαγωνισμός Bethome & Paysafecard με έπαθλο 150€ (Κλικ Εδώ)

Μια λοιπόν η σημερινή μου πρόταση, με δεδομένο πως το κουπόνι σήμερα δεν είναι για… πολλά πολλά. Φυσικά στο Bethome δεν… υπάρχω μόνο εγώ. Να μπείτε λοιπόν να διαβάσετε και τα άρθρα των εξαιρετικών συναδέλφων μου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας! Αυτά για σήμερα, καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε!

Κάτια Μοσχίδου