Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Τελικά χθες μόνο η Ρίο Αβε μας έκανε το κέφι, κάτι αναμενόμενο, καθώς όσο προχωρούσε η μέρα, τόσο περισσότερο διαπίστωνα πως την Γουέστ Χαμ την πρότειναν όλοι με «κλειστά μάτια». Και όταν υπάρχει τέτοια σύμπνοια στη στοιχηματική «πιάτσα», «βρώμα η δουλειά»… Πάμε τώρα στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα.

Από την Λιγκ 2 της Αγγλίας θα κρατήσω το διπλό της Γκρίμσμπι στο 3,04 στην Betshop. Από τότε που άλλαξε προπονητή και πήρε τον Χόλογουεϊ, σαν να γύρισε ένα διακόπτης για την ομάδα. Δεν είναι πως πήρε δύο σερί νίκες, το κατάφερε έχοντας και ρέντα και τύχη, κάτι που της έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα παίζει στην έδρα της Λέιτον Οριεντ, εκεί που έχει δύο νίκες σε τρεις επισκέψεις στο παρελθόν! Όλα τα δεδομένα μοιάζουν να είναι μαζί της.

Από τη Λιγκ 1 της Σκοτίας, η προφανής και καλύτερη επιλογή είναι το διπλό της Μοντρόουζ, αλλά το κατάλαβαν πολλοί και κατρακυλάει. Μπορεί όμως να συνδυαστεί με το over 2,5, το οποίο προκύπτει από τα στατιστικά της και της αντίπαλου της. Στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της είναι αήττητη, με πέντε νίκες, όσες έχει πετύχει συνολικά μακριά από το γήπεδο της στο πρωτάθλημα. Τώρα παίζει στην έδρα της ουραγού Στρανράερ, την οποία δεν κέρδισε στο πρώτο της παιχνίδι εκεί, φέρνοντας 2-2. Και για μία ομάδα σαν αυτήν, που διεκδικεί άνοδο, θα είναι σαν «αυτοτραυματισμός» το να μην κερδίσει τουλάχιστον μία φορά σε αυτό το γήπεδο. Πόσο μάλλον με την Στρανράερ εξαιρετικά ντεφορμέ αυτή την περίοδο. Το διπλό της Μοντρόουζ μαζί με το over 2,5 στο 2,35 στην Betshop.

Τέλος από τη Λιγκ 2 της Σκοτίας, θα κρατούσα το διπλό των Κόουβ Ρέιντζερς, αλλά σε συνδυασμό με το under 3,5, σε τιμή  2,46 στην Betshop. Πρόκειται για την πρωτοπόρο που μοιάζει και μία κλάση από τις περισσότερες αντιπάλους της στην κατηγορία. Σίγουρα από την Στέρλινγκ Αλμπιον την οποία αντιμετωπίζει απόψε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις σερί νίκες και διαθέτουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Όμως και οι δύο νίκες τους ως τώρα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Στέρλινγκ Αλμπιον έχουν επιτευχθεί με σχετικά μικρό σκορ (1-2 εκτός και 1-0 εντός). Αλλωστε η γηπεδούχος διατηρεί το «παράδοξο» να έχει την καλύτερη άμυνα και ταυτόχρονα τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!