Γιατί μόνο 8.5;

rsz_real-valencia-bethome-prognostika

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Ο Ηρακλής δεν δικαίωση την μπασκετική μας επιλογή του Σαββάτου. Η εβδομάδα γενικά πήγε καλά και αποφασίσαμε να μη ρισκάρουμε την Κυριακή, αφού δεν μας έβγαινε κάτι με ζέση. Και αυτό έχει σημασία. Να μην παίζεις ποτέ για να παίζεις, παρά μόνο όταν βλέπεις πραγματικά κάτι. Πολλώ δε μάλλον, όταν προτείνεις σημεία, η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη. Σήμερα θα ασχοληθώ ξανά με μπάσκετ και με μία επιλογή που βρήκα στον Stoiximan.

Βλέπω το ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα, το ντέρμπι αν θέλετε, ανάμεσα στη Ρεάλ και τη Βαλένθια και μπερδεύομαι. Με το line στο χάντικαπ εννοώ. Είναι στους 8.5 πόντους; Και διερωτώμαι… δεν είναι μικρό.

Μην βιαστείτε να μου πείτε για τις απουσίες της Ρεάλ, τις  γνωρίζω και είναι σημαντικές, αλλά ο Λάσο έχει φτιάξει ένα σύνολο που παίζει φοβερό μπάσκετ.

Η Βαλένθια και πλήρης να είναι, έχει δείξει ότι το ρόστερ της είναι φτωχό για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα μαζί. Και στην πρώτη (στην Ευρωλίγκα δηλαδή) τα πάει περίφημα τελευταία, είναι σε θέση να διεκδικήσει και πλέι οφ. Οπότε σίγουρα θα βγάλει πιο πολύ κούραση από την ελλιπή Ρεάλ, αφού τα ευρωπαϊκά ματς πάνε non stop.

Μην το τραβάω άλλο. Πάμε με το -8.5 σε μία εύκολη νίκη της Ρεάλ για άσο στο χάντικαπ με 1.85 από τον Stoiximan.

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

Bethome Master
Bethome Master

Ο Bethome Master αναλαμβάνει δράση για να σας οδηγήσει στο ταμείο. Πάντα με τεκμηριωμένη άποψη και "ψαγμένα" στατιστικά!