Για το τρία στα τρία τα «κοράκια»

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά η χθεσινή επιλογή μου για το στοίχημα από την δεύτερη κατηγορία της Λευκορωσίας. Πάμε στο σημερινό πρόγραμμα, του ίδιου πρωταθλήματος, όπου κράτησα δύο επιλογές, σε αποδόσεις που θεωρώ πως αξίζει κάποιος να ποντάρει.

Το πρώτο και βασικό είναι ο άσος της ΝΦΚ Μινσκ (ή Κρουμάνσκι σε διάφορες ιστοσελίδες), σε τιμή 2,18 στην Betshop. Τα «κοράκια», όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας και λόγω των ολόμαυρων συνήθως στολών της, έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν, με 2/2 νίκες και συντελεστή τερμάτων 8-1! Σίγουρα η Γκόμελ που αντιμετωπίζουν σήμερα είναι από τις πιο δύσκολες αντιπάλους που θα βρει φέτος, όμως γι’ αυτό και πληρώνει τόσο καλά η πιθανή νίκη της! Αλλωστε αντιμετωπίζουν μία ομάδα που ακόμη δεν έχει κερδίσει και παίζουν και στην έδρα τους!

Από εκεί και πέρα θεωρώ και υπερβολικές τις τιμές του να μην χάσει η Σλόνιμ στην έδρα της Λίντα. Οκ, οι γηπεδούχοι παίζουν πρώτη φορά εντός και «καίγονται» για βαθμούς. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό και πολλές φορές αγχώνει κάποιες ομάδες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεκινήσει χωρίς ήττα τη σεζόν, επομένως το Χ2 (Δ.Ε) σε τιμή 2,40 στην Betshop, έχει αξία να παιχθεί.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε! Τελευταία μέρα εγκλεισμού, καλή λευτεριά σε όλους από αύριο! Αλλά παραμένουμε προσεκτικοί, δεν σημαίνει πως είμαστε απολύτως ασφαλείς αν δεν ακολουθούμε τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής.

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…