Για πρώτη φορά μαζί!

Καλησπέρα στους φίλους του Bethome! Δεν τα κατάφερε η Λοντρίνα χθες, δεν πειράζει, εμείς χάσαμε μία επιλογή, αυτή μάλλον θα πέσει μία κατηγορία από αυτό το αποτέλεσμα! Ούτε η επιλογή ρίσκου στην Αγγλία βγήκε, πάμε στη σημερινή μας «μάχη» με το στοίχημα, όπου μετά από μία εβδομάδα κενό, επιστρέφουμε στο αγαπημένο μου NFL, αφού από τα τρία παιχνίδια της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας δεν υπάρχει κάτι που να με «ιντριγκάρει».

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την έκβαση της AFC South γίνεται στην Ιντιανάπολη, εκεί που οι Κολτς φιλοξενούν τους Τζάγκουαρς, με τους βασικούς quarterbacks των δύο ομάδων, τους Μπλίσετ και Φολς να επιστρέφουν από τραυματισμούς, με αυτόν του δεύτερου να είναι σαφώς και πιο σοβαρός. Γενικώς πάντως και οι δύο βασίζονται πολύ στην άμυνα τους και συνήθως οι αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων αυτής της περιφέρειας φέτος, αν εξαιρεθεί το Κολτς – Χιούστον, δεν έχουν μεγάλα σκορ. Γι’ αυτό και θεωρώ πως έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης το under 43,5 σε τιμή 1,85 στην Betshop.

Από εκεί και πέρα δεύτερη επιλογή μου είναι η νίκη μίας ομάδας σε αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, αυτή των Ρέντσκινς, σε τιμή 1,74 στην Betshop. Η ομάδα της Ουάσινγκτον έχει μόνο μία νίκη ως τώρα, αλλά υποδέχεται τους Τζετς που έχουν δύο! Απλά για πρώτη φορά φέτος θα παίξουν μαζί τρεις ταλαντούχοι παίκτες, που θεωρούνται το μέλλον των Ρέντσκινς, ο quarterback Χάσκινς, ο running back Τζούις και ο wide receiver ΜακΛάουλιν. Λίγο ο ενθουσιασμός της έδρας μαζί με αυτή των νεαρών της παικτών, λίγο το γεγονός πως οι Τζετς δεν έγιναν ομαδάρα επειδή κέρδισαν τους Giants, με οδηγούν προς τη νίκη των γηπεδούχων.

Αυτά από εμένα, καλή τύχη σε ότι επιλέξετε να παίξετε!

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…