Για να δούμε, τι θα δούμε!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Μία από τις δύο επιλογές της Τρίτης επιβεβαιώθηκε, η Ζουβεντούδε, αφού η Πορτ Βέιλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Αλλά ας αφήσουμε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και ας ασχοληθούμε λίγο με το στοίχημα σε ένα άλλο άθλημα, στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο!

Απόψε λοιπόν ξεκινάει το NFL με τους πρωταθλητές Κάνσας Σίτι Τσιφς να υποδέχονται τους Χιούστον Τέξανς, σε μία διοργάνωση που μένει να φανεί πώς θα παρουσιαστεί με τις νέες συνθήκες. Δηλαδή χωρίς κόσμο στα γήπεδα, με τους παίκτες πλέον να ακούνε ξεκάθαρα τις οδηγίες των αντιπάλων τους, ειδικά πριν την έναρξη κάθε play!

Κάνσας Σίτι Τσιφς – Χιούστον Τέξανς Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δύο φορές πέρυσι, μία στην κανονική περίοδο και μία στα πλέι οφς, αμφότερες στο «Αροουχεντ», εκεί που παίζουν και σήμερα. Την πρώτη φορά νίκησαν οι Τέξανς με 31-24, την δεύτερη – που μετρούσε περισσότερο, αφού ήταν στα πλέι οφς – οι Τσιφς με 51-31 και ενώ έχαναν με 0-24 κάποια στιγμή! Δεδομένου πως ειδικά οι Τσιφς είναι επιθετική ομάδα και με αυτό το πρόσφατο παρελθόν, είναι λογικό να αναμένεται μεγάλο σκορ και αξίζει κάποιος να επιλέξει το over 54 πόντους, στο 1,90 στην bet365 greece.

Κάνσας Σίτι Τσιφς – Χιούστον Τέξανς Προγνωστικά

Αλλά σκοπεύω να ασχοληθώ και με ένα ειδικό στοίχημα που αφορά τον περσινό MVP του Superbowl, τον Πάτρικ Μαχόμς, που έχει γίνει πλέον και ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, με συμβόλαιο 10 (!) ετών που θα του αποφέρει, αν το ολοκληρώσει, περισσότερο από μισό δις δολάρια! Από τα 19 παιχνίδια που έπαιξαν πέρυσι οι Τσιφς, στα 13, συμπεριλαμβανομένων και των δύο που έπαιξαν στην έδρα τους με τους Τέξανς αντιπάλους, ο Μαχόμς είχε μία ολοκληρωμένη πάσα πάνω από 39,5 γυάρδες, όπου προσφέρει το όριο, με απόδοση στο 1,80, η bet365 greece. Αλλωστε έχει και τον ταχύτατο Τάιρον Χιλ ή τους αξιόπιστους Κέλσε, Γουάτκινς ως προορισμό αυτών των μακρινών πασών που βοηθούν στην ολοκλήρωση τους…

Αυτά για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

03:20 Κάνσας Σίτι – Χιούστον Τέξανς Over 54(1,90 @bet365 greece)

03:20 Κάνσας Σίτι – Χιούστον Τέξανς Μαχόμς over 39,5 γυάρδες η μακρύτερη του ολοκληρωμένη πάσα (1,[email protected]bet365 greece)

Κώστας Σφήκας
Κώστας Σφήκας

Το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και αυτό είναι το πρώτο και τελευταίο που με απασχολεί σε κάθε αγώνα. Επίσης είμαι μαλωμένος με τις λέξεις «άχαστο» και «σίγουρο». Με μελέτη και λίγο τύχη αυξάνουμε τις πιθανότητες κέρδους μας…