Κίνηση ματ του Τόλη!

Μια χαρά πάλι χθες, αν και Διαβολοπαρασκευή, είπαμε! Δύο στις τρεις  στοιχηματικές μας προβλέψεις σε  καθαρά σημεία πάντα (“άσσος”, ισοπαλία, ή “διπλό” πάντα) και σε ματσάκια ψιλοανύπαρκτα, οκ;;;   Πετύχαμε το Ρεάλ Βαγιαδολίδ – Οσασούνα “‘άσσος”  και γκολ – γκολ  παρακαλώ, όπως και το φοβερό μας πάλι “Χ” (καθηγητής πλέον στα “Χ” είμαι) στο  Σεντ Ετιέν – Ανζέ και την πατήσαμε  βέβαια στο (πολύ δύσκολο, ισοδύναμο και απρόβλεπτο) Λιντς – Γουέστ Χαμ ,  το οποίο ξεκίνησε μεν όντως με “άσσο” και τελικά πήγε στο “διπλό” με ανατροπή, λίγο πριν το τέλος!

Στην είδηση της ημέρας, των ημερών καλύτερα, για να μην πω του μήνα (!), που δεν είναι άλλη από την κίνηση ματ, του φίλου μου, του  πετυχημένου Τόλη του Τζιτζικώστα λέει (και συμφωνώ φυσικά απόλυτα), να κάνει αντιπεριφερειάρχη (παρακαλώ) Κεντρικής Μακεδονίας τον θρυλικό Άγγελο Χαριστέα, με αντικείμενο μάλιστα το τόσο οικείο προς αυτόν τομέα της ψηφιακής πολιτικής, όπου φυσικά ο Άγγελος έχει και την απόλυτη εξειδίκευση, καθώς (λογικά) με αυτόν τον τρόπο (από το αξιόπιστο και αντικειμενικό ίντερνετ δηλαδή), πέρυσι τον Οκτώβρη,  διαλέξαμε τον φοβερό, απίστευτο, μαγευτικό, Μίχαελ Ένινγκ για τον πάγκο του Άρη μας!

Όπως έσωσε δηλαδή τον “κιτρινόμαυρο” Θεό μας ο Άγγελος (με αποκορύφωνα τον επικό, θριαμβευτικό μας αποκλεισμό από το ΟΥΕΦΑ μας, από την  επίσης θρυλική Ουκρανική… Κόλος Κοβαλίβκα,  θυμίζω), έτσι τώρα (είναι σίγουρο) θα σώσει και την παροδικά χειμάζουσα  Κεντρική  Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη μας, ο προφέσορας (ξαναλέμε)  στην ηλεκτρονική, διαδικτυακή διακυβέρνηση, πρώην πρωταθλητής μας  όλης της Ευρώπης, τότε επί Όθωνα φυσικά!  Όπως έσωσε (λοιπόν)  αγωνιστικά τον Άρη, έτσι θα σώσει τώρα, ψηφιακά και την Μακεδονία μας, ο  (καθηγητής) Άγγελος!  Υπέροχο,  μοναδικό, ονειρεμένο, δίκαιο, φαντάζει, “χάσκει” από μακριά (που λένε και οι μορφωμένοι)  νομίζω σε όλους μας, ειδικά στην αγαπημένη μου βόρεια Ελλάδα, έτσι δεν είναι;

Έτσι (φυσικά) είναι και έτσι θα πάμε μπροστά ως χώρα και ως (εννοείται) Περιφέρεια!  Πάμε τώρα στα σημερινά στοιχηματικά μας στην Bet365! Λάρισα – ΟΦΗ “άσσος” (επιτέλους πια, Αλέξη), άντερ. Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννενα  “άσσος”, γκολ – γκολ  και τέλος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι “διπλό” και όβερ εδώ! Αυτά και για σήμερα φίλες και φίλοι μου! Καλό μεσημέρι, καλό ταμείο και εμείς, πρώτα πάντα ο Θεός, τα λάμε πάλι από εδώ, αύριο! Σας φιλώ!

Σωτήρης Γεωργούντζος
Σωτήρης Γεωργούντζος

Πάντα μάχιμος και αυθεντικός, o Σωτήρης Γεωργούντζος τρέχει παντού και δε διστάζει (όταν πρέπει) να τα βάλει με όλους... Στο Bethome.gr δε διστάζει να τα βάλει και με τους bookmakers, προσφέροντας τις ανεπανάληπτες καθημερινές προτάσεις του. Δε θα μπορούσε, φυσικά, να περιοριστεί σε αυτό, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον αθλητισμό και όχι μόνο. Τον βρίσκετε στο Facebook εδώ