Φιλοξενούμενοι με… στυλ

Καλημέρα σας. Εξαιρετικά πήγε η χθεσινή μας πρόταση, αφού η Ζαλγκίρας μα δικαίωσε με άνεση, όχι μόνο υπερασπιζόμενο το χάντικαπ αλλά παίρνοντας και τη νίκη στο Βελιγράδι, για να κλειδώσει η επιλογή μας στην bet365.

Σήμερα θα μείνουμε στην Ευρωλίγκα και θα ασχοληθούμε με το ματς στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Αρμάνι.

Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο Προγνωστικά

Τον Ολυμπιακό τον πιστέψαμε με τον Παναθηναϊκό και δικαιωθήκαμε. Σήμερα ο Σλούκας ακόμη κι αν παίξει δεν είναι 100% έτοιμος, ο Λιβιό Ζαν Σαρλ δύσκολα θα αγωνιστεί. Γενικά ο Μπαρτζώκας θα φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, αλλά πάντα θέλει χρόνο για να το δούμε αυτό κι ο Ολυμπιακός δεν είναι ακόμη εκεί που μπορεί να φτάσει. Απολύτως φυσιολογικό αυτό και αναμενόμενο

Η Αρμάνι έχει κάνει το δύο στα δύο, έχει μπει φουριόζα, είναι πολύ ενισχυμένη. Μπορεί να μην έχει Πάντερ και Μίτσοφ, αλλά πραγματικά το ρόστερ της είναι τόσο γεμάτο φέτος που μπορεί να ξεπερνά και αυτές τις απουσίες.

Μιλώντας για στοίχημα, όπως βλέπουν και οι μπουκ έτσι και εμείς, δίνουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη στην Αρμάνι. Το φαβορί έχει γυρίσει και στις αποδόσεις. Στο 1.90 η Αρμάνι και θα την εμπιστευτούμε.

19:30 Ολυμπιακός – Αρμάνι | 2 (1.90 @ bet365)

Νεκτάριος Οικονόμου
Νεκτάριος Οικονόμου

Αθλητισμός, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, αναλύσεις, εκτιμήσεις. Το πάντρεμα έγινε. Από το 2007 και μετά πορεύομαι στον συγκεκριμένο χώρο. Μέσα από μία μακρά πορεία σε εφημερίδες, sites, περιοδικά, ραδιόφωνο, τηλεόραση, ο δρόμος μου αντάμωσε με το bethome.gr και το betarades.gr για να γίνω μέλος μίας μεγάλης οικογένειας με εξειδίκευση και αξιοπιστία στον αγαπημένο μας χώρο. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ το λατρεύω, το ποδόσφαιρο με βρίσκει στο Νησί και γενικότερα σε ότι γνωρίζω. Κυρίως στις μεγάλες λίγκες, διότι ουδείς μπορεί να γνωρίζει 20 πρωταθλήματα. Έχω επιλέξει με τι ασχολούμαι, που βρίσκω την πληροφόρηση που θέλω και μέσα από εκεί, προκύπτουν και οι αναλύσεις που διαβάζετε. Πάντα με μέτρο, υπεύθυνα και χωρίς υπερβολές.