Ευκαιρία για τον ΟΦΗ

prognostika stoiximatos

Είναι πλέον γεγονός. Η αναμονή μας έφτασε στο τέλος της. Κλείστε το Netflix, τοποθετήστε τα βιβλία πίσω στα ράφια, βάλτε τις παντόφλες (που όλοι τρώτε, μην κρύβεστε) στην άκρη. Η Σούπερ Λιγκ είναι ξανά εδώ! Στερηθήκαμε θεάματος τον περασμένο μήνα, όμως αντέξαμε και είμαστε παρόντες σ’ αυτή τη συγκινητική στιγμή της επανέναρξης. Το σημερινό πρόγραμμα δεν έχει κάποιο πολύ μεγάλο ματς, όμως κρύβει στοιχηματικές ευκαιρίες. Θα ασχοληθούμε με το ΟΦΗ – Πανιώνιος, όπως επίσης με Ισπανία και Γαλλία, εκεί όπου οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές στην Novibet.

Ξεκινάμε με το ΟΦΗ – Πανιώνιος. Πρόκειται για δύο ομάδες που αμυντικά δεν πείθουν. Αμφότερες σπάνια κρατούν το «μηδέν», ο ΟΦΗ είναι πιο αποτελεσματικός και «σκληρός» όμως όταν παίζει εντός έδρας. Σήμερα υποδέχεται έναν ελλιπέστατο Πανιώνιο, που έχει σημαντικές απουσίες σε όλες τις γραμμές και θεωρούμε ότι δε θα καταφέρει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.25.

Συνεχίζουμε με Ισπανία και το Χιρόνα – Αλαβές. Η Χιρόνα είναι ομάδα έδρας, εκεί στηρίζεται και εκεί συνήθως σκοράρει. Απ’ την άλλη, η Αλαβές έρχεται απ’ το σπουδαίο 2-1 επί της Βαλένθια, είναι ομάδα που επίσης βρίσκει δίχτυα, ακόμη και εκτός έδρας. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.05. Πάμε στο Βιγιαρεάλ – Χετάφε. Δεν υπάρχει «αύριο» για τη Βιγιαρεάλ, που παίζει το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Οφείλει να κερδίσει και να ξεφύγει απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, ειδάλλως η εσωστρέφεια και η γκρίνια μπορεί να μη εξαφανιστούν ποτέ. Τελευταία είναι βελτιωμένη επιθετικά, εντός έδρας είναι πάντα πιο αποτελεσματική, θεωρούμε ότι μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της αξιόλογης Χετάφε. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.20.

Κλείνουμε με το Νις – Μπορντό. Οι δύο ομάδες είναι επηρεασμένες απ’ τα αρνητικά αποτελέσματα και το κλίμα γκρίνιας, το πιθανότερο είναι ότι θα παραταχθούν πιεσμένες και αγχωμένες, με πρώτο στόχο να μη χάσουν. Επιλέγουμε Χ ημίχρονο σε απόδοση 1.95.

aristotelis
Αριστοτέλης Σαββίδης

Το στοίχημα είναι χόμπι και όχι οφθαλμαπάτη βιοπορισμού. Μην τρελαίνεστε για να μην... τρελαθείτε.