«Αγγίξαμε» τη διπλή επιβεβαίωση των χθεσινών επιλογών στο Πορτογαλία – Μεξικό, όμως μας τα χάλασε η ισοφάριση των Μεξικανών στις καθυστερήσεις. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις μια αναμέτρηση, αυτή της Αυστραλίας με τη Γερμανία, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό είναι οι Γερμανοί. Τα «πάντσερ» δίνουν περισσότερη σημασία στο Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού, γι’ αυτό και ο κόουτς Λεβ αποφάσισε να ξεκουράσει όλα τα μεγάλα «αστέρια», επιλέγοντας αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα στην αποστολή για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Διαγωνισμός Bethome & Paysafecard με έπαθλο 150€ (Κλικ Εδώ)

Ασφαλώς, όταν μιλάμε για ομάδα με Ντράξλερ, Κίμιχ και Μουστάφι, τότε δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι υπάρχει έλλειμμα ποιότητας, όμως ενδεχομένως να προκύψει θέμα ομοιογένειας και συνοχής. Οι Γερμανοί είχαν αμυντικά ζητήματα στο σοβαρό φιλικό με τη Δανία (1-1), όπου ειδικά ο Ρούντιγκερ ήταν εκτός κλίματος. Οι Αυστραλοί είναι αποδοτικοί επιθετικά, είναι έμπειρη ομάδα και θα παίξουν στο τουρνουά με βασικές επιλογές, θεωρούμε ότι μπορούν να σκοράρουν. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.88 στον Stoiximan.

Πάμε στη Βολιβία, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόλις μια αναμέτρηση, το Σπορτ Μπόις – Ρεάλ Ποτόσι. Είναι παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν «καίγονται» ιδιαίτερα, καθότι έχουν ξεμείνει από στόχους. Αμφότερες είναι κάκιστες αμυντικές, χωρίς συνοχή και ομοιογένεια, το πιθανότερο είναι να δούμε ακόμη ένα φεστιβάλ λαθών και πολλά γκολ. Επιλέγουμε Over 2,5 + G/G σε απόδοση 1.75 στην Betshop.