Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις

τσαρλυ 23/03

Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις, που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε, πως θα γίνουν πράξη πριν από λίγο καιρό. Στην Ελλάδα η κυβέρνηση πήρε έγκαιρα μέτρα. Δυστυχώς έχουμε απώλειες αλλά η κατάσταση φαίνεται πιο ελεγχόμενη από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Γνωρίζουμε καλά πως η χώρα μας δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές και είναι πολύ εύκολο, να ξεφύγει και να γίνει μη διαχειρίσιμη η κατάσταση. Από τις 6 το πρωί βρισκόμαστε σε απαγόρευση κυκλοφορίας, η για την ακρίβεια, μπορούμε να κυκλοφορούμε μπορούμε να μετακινούμαστε μόνο για συγκεκριμένη κατεύθυνση και σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Φόρμουλα για τα συμβόλαια που λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Είναι ξεκάθαρο πως έτσι θα κυλήσουν τα πράγματα μέχρι και το τέλος του Απριλίου και η ελπίδα είναι στις αρχές Μαϊου να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Το σίγουρο είναι πως όσο περισσότερο μείνουμε τώρα στο σπίτι, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε έξω από τό σπίτι χωρίς κίνδυνο. Αν τα πράγματα πάνε καλά, μας περιμένει ένα καλοκαίρι γεμάτο ποδόσφαιρο.

Το EURO αναβλήθηκε για το 2021, με στόχο να μπορέσει η ΟΥΕΦΑ και οι ομοσπονδίες, να ολοκληρώσουν τις σεζόν. Αυτές τις ημέρες εξετάζεται, να βρεθεί η φόρμουλα, που τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, να πάρουν παράταση για όσο χρειαστεί για να ολοκληρωθούν οι σεζόν.

Θα πρέπει να πάει απελπιστικά άσχημα και να ξεφύγει από τις εκτιμήσεις η κατάσταση, για να μην μπορέσει να ολοκληρωθεί η σεζόν.

Είναι άγνωστο πάντως, το πότε θα δούμε ξανά κόσμο στα γήπεδα. Η ΟΥΕΦΑ εξετάζει, πλάνο με μονά παιχνίδια ακόμα και διεξαγωγή Final 4. Τι σημαίνει αυτό για τους παίκτες του στοιχήματος; Ασφαλώς πως αυξάνεται το ενδεχόμενο εκπλήξεων. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορούν στην επανέναρξη να φέρουν, διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που αρχικά εκτιμούσαμε.

Πρωτόγνωρη πραγματικότητα για τους ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές βιώνουν μία πρωτόγνωρη πραγματικότητα. Δεν προπονούνται, σε μία ποδοσφαιρική εποχή που το πρόγραμμα είναι τόσο επιβαρυμένο με υποχρεώσεις που για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή το κενό διάστημα από την μία σεζόν την άλλη, δεν ξεπερνά τις δέκα ημέρες. Ξαφνικά μέσα στην σεζόν, οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ανενεργοί, για ένα διάστημα το οποίο σε λογικά πλαίσια θα είναι ανάμεσα στις 5 με 6 εβδομάδες. Αντιλαμβάνεστε πως είναι άγνωστο το πόσο θα επηρεάσει σε ατομικό αλλά και σε συνολικό επίπεδο, ποδοσφαιριστές και ομάδες, αυτό το ασυνήθιστα μεγάλο κενό διάστημα. Τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και ο χρόνος που θα δοθεί στις ομάδες να ετοιμαστούν μέχρι να επιστρέψουν στην δράση, αναμένεται περιορισμένος.

Μονά παιχνίδια

Επίσης άλλο χαρακτηριστικό που ευνοεί εκπλήξεις, είναι πως το πιθανότερο είναι, να πάμε σε μονά παιχνίδια, τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο Γιουρόπα. Στα δύο παιχνίδια ο καλύτερος θα μπορέσει να επιβληθεί και να εκμεταλλευτεί την γνώση της διοργάνωσης, το βάθος του ρόστερ και όσα πλεονεκτήματα έχει. Σε μονά παιχνίδια, σε ουδέτερο έδαφος ανάμεσα σε ομάδες που δεν έχουν ρυθμό, κανένας δεν μπορεί να απαγορεύσει στην Αταλάντα, στην Λειψία να έχουν δικαίωμα στην ελπίδα. Το ίδιο ασφαλώς και ισχύει για το Γιουρόπα που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Το σημαντικό ασφαλώς και είναι να πάνε όλα καλά και να μπορέσουμε από τα μέσα Μαΐου, να ζήσουμε ένα τελείως διαφορετικό φινάλε. Να δούμε ένα πολύ πιο απρόβλεπτο ποδόσφαιρο, που ενδεχόμενος να φέρει και άδικα αποτελέσματα. Είναι η φύση του αθλήματος τέτοια, που ο ανταγωνισμός από μόνος του μπορεί να κάνει το άθλημα πολύ ελκυστικό.

ΤΣΑΡΛΥ
ΤΣΑΡΛΥ

Το στοίχημα είναι καθαρά προσωπικό παιχνίδι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε εμείς, είναι λόγω μεγαλύτερης ενασχόλησης, να δίνουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες να καταλήγουν σε μία σοβαρή με αυξημένες πιθανότητες εκτίμηση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για παιχνίδι επαλήθευσης και όχι εντυπωσιασμού.