Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Συνεχίζουμε με Flashpoint California

Τα E-Sports είναι από τις λίγες… αθλητικές διοργανώσεις που συνεχίζουν κανονικά εν μέσω πανδημίας και καραντίνας, με όλες τις διοργανώσεις φυσικά να συνεχίζονται online. Τα τουρνουά που πιθανόν να πάρουν αναβολή για μετά το καλοκαίρι είναι το Dreamhack, ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμη αν θα διεξαχθεί κανονικά και το επόμενο Major. Συνεχίζουμε να ασχολούμαστε λοιπόν με Counter-Strike, το παιχνίδι με το μεγαλύτερο δίκτυο με λίγκες δηλαδή. Είναι ότι πιο… “καθαρό” υπάρχει σε τουρνουά, καθώς δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις όπου βρέθηκαν στημένοι αγώνες σε άλλα παιχνίδια όπως το Fortnite, και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως στο CS τα έπαθλα είναι αρκετά μεγάλα ώστε κάποιος παίκτης να ρισκάρει να κάνει οτιδήποτε… βρώμικο. Συνεχίζουμε με το Flashpoint λοιπόν, το οποίο έχει έπαθλο 1million και θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι Astralis vs Vitality. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα κρατήσουμε.

Προγνωστικά E-Sports

Astralis vs Team Vitality

Πρόκειται για ένα παιχνίδι κορυφαίου επιπέδου που θα κρίνει πολλά για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Δανοί βρίσκουν πατήματα σιγά σιγά, τη στιγμή όπου οι Γάλλοι προσπαθούν ακόμη να συνέλθουν από την απώλεια του Alex. Ο Misuta θεωρείται… ταλεντάρα, ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να αξιολογηθεί ως αξιόπιστος, κάτι που πολλές φορές “πονάει” την ομάδα σε κάποια must win plays. Ο Zywoo από την πλευρά του είναι σε θέση να “κουβαλήσει” ακόμη και μόνος τους Vitality και πιστεύουμε πως η ομάδα του θα μπορέσει να πάρει έστω έναν χάρτη. Επιλογή μας από το παιχνίδι λοιπόν το Team Vitality +1.5 σε απόδοση 1.80 στην Bet365.

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!