Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Στηρίζουμε NIP και G2

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Το ESL One Road to Rio συνεχίζεται κανονικά, τις τελευταίες ημέρες οι επιλογές μας προέρχονται από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, έτσι λοιπόν και σήμερα έχουμε ξεχωρίσει δυο σημεία. Πάμε να δούμε αναυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα Τρίτη…

Προγνωστικά E-Sports

Faze vs Ninjas in Pyjamas

Πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο φορμαρισμένες ομάδες που προέρχονται από σερί νικών και θεωρούμε πως το σετ αποδόσεων αδικεί τους NIP, οι οποίοι αποδίδουν εξαιρετικά και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στον Niko. Εμείς θα πάμε κόντρα στις αποδόσεις και θα επιλέξουμε το NIP +4.5 χάντικαπ γύρων σε απόδοση 1.83 στην Bet365, μια επιλογή που μοιάζει safe στα μάτια μας.

Astralis vs G2 Esports

Οι δυο ομάδες δημιουργούν ένα «καυτό» match up και σίγουρα το συγκεκριμένο, είναι από τα παιχνίδια που αξίζει να ασχοληθεί και να παρακολουθήσει κάποιος και στο Live. Πιστεύουμε πως ο Device και η παρέα του θα τα βρουν «σκούρα» απέναντι στους Γάλλους, επομένως θα πάμε με το G2 Esports +6.5 χάντικαπ γύρων σε απόδοση 1.90. Παίζεται και η απλή νίκη των G2, σίγουρα όμως με πολύ μεγαλύτερο ρίσκο.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!