Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Στηρίζουμε MIBR

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Η στήλη με τα E-sports μπορεί να μετράει μόλις λίγες ημέρες… ζωής, ωστόσο έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Συνολικά έχουν προταθεί πέντε επιλογές, οι τέσσερις εξ’ αυτών επιβεβαιώθηκαν, ενώ μια επιλογή μας έγινε void. Διατηρούμε το αήττητο λοιπόν και συνεχίζουμε σταθερά με τους δυο εναπομείναντες ομίλους του Flashpoint. Δυο οι επιλογές που έχουμε ξεχωρίσει, πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Προγνωστικά E-Sports

Team Liquid vs MIBR

Στο συγκεκριμένο ζευγάρι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί κι αυτό δεν είναι άλλο από την Team Liquid, ωστόσο οι Αμερικάνοι είναι… ανενεργοί τις τελευταίες 40 ημέρες και αυτός είναι ένας παράγοντας που πιθανόν να επηρεάσει. Οι MIBR από την πλευρά τους συμμετέχουν σε ό,τι τουρνουά κυκλοφορεί, βρίσκονται σε συνεχόμενη δράση, έχοντας πραγματοποιήσει ορισμένες πολύ “δυνατές” εμφανίσεις. Ο Fallen και η παρέα του είναι σε θέση να δυσκολέψουν την Team Liquid κι επιλογή μας θα αποτελέσει το MIBR +1.5 σε απόδοση 1.80 στην Bet365.

OG vs Tyloo

Οι Tyloo τίθενται αντιμέτωποι με τους Faze, μια ομάδα ανώτερη των OG, επομένως περιμένουμε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα. Η φυγή του Btnet έχει κοστίσει πολύ στους Tyllo, ωστόσο πλέον ποντάρουν στην ομοιογένειά τους. Η λογική λέει πως οι OG θα φτάσουν στην επικράτηση, είναι πιθανό στα μάτια μας όμως οι Tyloo να καταφέρουν να πάρουν ένα χάρη, με το 2-1 σκορ υπέρ των OG να φαντάζει αρκετά πιθανό. Επιλογή μας από τη συγκεκριμένη μάχη το Over 2.5 σε απόδοση 2.37.

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!