Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Μια νίκη κι ένα χάντικαπ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Επιστρέφει σήμερα η στήλη μετά από απουσία μερικών ημερών λόγω Πάσχα, έχοντας ξεχωρίσει δυο επιλογές από το Counter Strike, έχοντας κρατήσει μια απλή νίκη κι ένα χάντικαπ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το Road to Rio EU, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά πάμε στοίχημα που θα κρατήσουμε.

Προγνωστικά E-Sports

ENCE vs Fnatic

Οι Fnatic προέρχονται από την κατάκτηση του ESL και σήμερα δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι μετά την τελευταία επιτυχία τους. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στους ENCE δεν αναμένεται τόσο εύκολο όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις, ιδίως αν στο pool υπάρξει Train ή Inferno. Επιλογή μας θα αποτελέσει το ENCE +1.5 σε απόδοση 2.00 στην Bet365.

Team Vitality vs NIP

Ένα ντέρμπι μας επιφύλασσε με το «καλημέρα» η διοργάνωση, καθώς οι Team Vitality θεωρούνται φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ οι NIP βελτιώνονται διαρκώς παιχνίδι με το παιχνίδι. Δύσκολα όμως θα πάρουν τη νίκη από τα χέρια των Vitality. Επιλέγουμε νίκη των Team Vitality στο οριακά αποδεκτό 1.72.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!