Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Με Mousesports και OG

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Με 2/2 επιλογές κινήθηκε η στήλη και την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, είχαμε επιλέξει σημεία από το E-NBA, με τον Young να καλύπτει εύκολα το -2.5 που είχαμε επιλέξει, ενώ παράλληλα πλήρωσε και την επιλογή μας ότι θα υπάρξει έστω μια διαφορά Over 12.5 πόντων, κερδίζοντας με 101-59 τον Harrison Barnes. Σήμερα επιστρέφουμε στην κανονικότητα και το Counter Strike, έχοντας επιλέξει και πάλι δυο σημεία. Για πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα κρατήσουμε.

Προγνωστικά E-Sports

Faze vs Mousesports

Πρόκειται για ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες, με τις αποδόσεις να είναι δικαίως μοιρασμένες. Εμείς θα στηρίξουμε τη νίκη των Mousesports, καθώς οι Faze έδειξαν σε κακή κατάσταση κόντρα στους Fnatic, ενώ και η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες μας ωθεί… δεξία. Κρατάμε τη νίκη των Mousesports λοιπόν σε απόδοση 1.90 στην Bet365.

Natus Vincere vs OG

Οι Natus Vincere δικαίως δίνονται ως φαβορί της αναμέτρησης και ιδίως μετά τη μεγάλη νίκη που πήραν κόντρα στους Astralis. Οι OG από την πλευρά τους παίζουν τη “ζωή” τους σήμερα, αντιμετωπίζουν μια καλή αλλά όχι και τόσο σταθερή ομάδα που κάνει “νερά”, επομένως θα πάρουμε το απόλυτο ρίσκο και θα πάμε με την αξία και τη νίκη των OG σε απόδοση 3.00.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!