Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Κυνηγάμε την αξία στο σκορ

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Με 1/2 επιλογές κινήθηκε η τελευταία μας στήλη, καθώς πέρασε εύκολα το +1.5 των ENCE κόντρα στους Fnatic, με τους ENCE να επικρατούν με 2-0, ενώ αντίθετα, χάσαμε τη νίκη των Team Vitality κόντρα στους NIP. Δυο τα σημεία μας και σήμερα, πάμε να δούμε ποιες επιλογές πάμε στοίχημα θα κρατήσουμε αναλυτικά.

Προγνωστικά E-Sports

Team Dignitas vs Ninjas in Pijamas

Σουηδικό ντέρμπι το σημερινό ανάμεσα στις δυο ομάδες, σαφώς οι NIP είναι σε φόρμα και ανοδική πορεία και δικαίως δίνονται σε τιμές φαβορί, όπως και να’ χει όμως δεν περιμένουμε…. περίπατο. Έτσι, θα κρατήσουμε το Team Dignitas +1.5 σε απόδοση 1.93 στον Stoiximan.

Evil Geniuses vs 100 Thieves

Δύσκολο και σκληρό το σημερινό παιχνίδι για τις δυο ομάδες, καθώς πρόκειται για το κορυφαίο ντέρμπι του ομίλου, το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αν αναλογιστούμε ότι η 1/2 θέσεις έχει… καπαρωθεί ήδη από τους Liquid. Θα λέγαμε ότι το παιχνίδι ξεκινάει από το Over και το 1-1, εμείς θα κρατήσουμε όμως το ακριβές σκορ 2-1 υπέρ των Evil Geniuses σε απόδοση 3.60, ώστε να πάρουμε τη μέγιστη δυνατή αξία από τη συγκεκριμένη μάχη.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!