Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Κάνουν ντέρμπι τα παιχνίδια τους οι FAZE

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Το ESL One Road to Rio συνεχίζεται κανονικά, τις τελευταίες ημέρες οι επιλογές μας προέρχονται από τη συγκεκριμένη διοργάνωση, έτσι λοιπόν και σήμερα έχουμε ξεχωρίσει δυο σημεία. Πάμε να δούμε αναυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει για σήμερα Τρίτη…

Προγνωστικά E-Sports

Forze vs Winstrike

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ντέρμπι, καθώς οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά βάσει δυναμικής. Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Bet365 έχει ανοίξει αγορές με χάντικαπ γύρων, μια αγορά που δίνει πλεονέκτημα στις ομάδες όπου έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα σε κάποιους χάρτες. Μια από αυτές τις ομάδες είναι και οι Winstrike, επομένως θα επιλέξουμε Winstrike με +2.5 χάντικαπ γύρων σε απόδοση 1.83 στην Bet365.

Faze vs Godsent

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες, οι Faze είναι σαφώς ανώτερη και βάσει λογικής θα πάρουν τη νίκη εύκολα ή δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά, οι Faze έχουν κάνει πολύ πιο εύκολα παιχνίδια ντέρμπι το τελευταίο χρονικό διάστημα, με χειρότερες ομάδες, έτσι μας ωθούν στην επιλογή του Godsent +11.5 γύρους σε απόδοση 1.80.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!