Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Ένα σημερινό κι ένα αυριανό

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Με 1/2 επιλογές κινήθηκε η χθεσινή στήλη, καθώς πέρασε το +4.5 χάντικαπ γύρων των NIP κόντρα στους Faze, ενώ αντίθετα, χάθηκε το +6.5 χάντικαπ γύρων των G2 κόντρα στους Astralis. Δυο σημεία θα εξετάσουμε και στη σημερινή στήλη, ένα από το σημερινό πρόγραμμα κι ένα από το αυριανό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έχουμε ξεχωρίσει…

Προγνωστικά E-Sports

Team Vitality vs Ninjas in Pyjamas

Πρόκειται για μια αναμέτρηση όπου ο χαμένος… πάει σπίτι του και στα μάτια μας το παιχνίδι «φωνάζει» για Over 2.5, καθώς η κάθε ομάδα κυριαρχεί σε 3 χάρτες, επομένως η νίκη αναμένεται να κριθεί απόλυτα από το map pool. Το Over 2.5 προσφέρεται σε απόδοση 1.87 και φαντάζει ως μια εξαιρετική επιλογή.

Team Spirit vs Virtus Pro

Αν εξαιρέσουμε τους Natus Vincere, πρόκειται για ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δυο καλύτερες ομάδες του region. Εμείς θα εμπιστευτούμε τους Spirit, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή αποδίδουν καλύτερα και φαίνονται πιο σταθεροί σε σχέση με τους Virtus Pro, η απόδοση των οποίο εξαρτάται κατά πολύ από τα κέφια του Jame. Κρατάμε νίκη Team Spirit λοιπόν σε απόδοση 1.75 στον Stoiximan.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!