Προγνωστικά Στοιχήματος E-Sports: Δυο σημεία με αξία!

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr

Επιστροφή στην… κανονικότητα και το Counter Strike σήμερα για τη στήλη, καθώς έχουμε ξεχωρίσει δυο σημεία με μπόλικη αξία. Μέχρι στιγμής σε 13 επιλογές μετράμε 8 ταμεία, 1 void και τέσσερα χαμένα, πάμε να δούμε τι… ψάρια θα πιάσουμε σήμερα.

Προγνωστικά Counter Strike

Natus Vincere vs Fnatic

Η ομάδα του Simple, δίνεται δικαίως ως φαβορί τόσο λόγω ικανότητας, όσο και λόγω κινήτρου, ενώ και η φετινή προϊστορία δείχνει… Natus Vincere, με το επιμέρους σκορ σε νίκες να είναι 3-2 υπέρ τους. Οι Fnatic έχουν εξασφαλίσει pass, ενώ οι NAVI με ενδεχόμενη ήττα θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση και εκεί είναι που θα αντιμετωπίσουν έντονη γκρίνια. Πιστεύουμε πως το ματς ξεκινάει από το 1-1 καθώς κάθε ομάδα ειδικεύεται σε δικούς της χάρτες, “βλέπουμε” όμως τελική νίκη των Fnatic, μιας και το άγχος είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει τους NAVI. Έτσι, καταλήγουμε στο ακριβές σκορ 2-1 υπέρ των Fnatic σε απόδοση 4.33.

Astralis vs Mousesports

Αμφότερες είναι δυο ικανές ομάδες, αν το παιχνίδι διεξαγόταν πριν από λίγες ημέρες θα επιλέγαμε ξεκάθαρα νίκη των Mousesports, ωστόσο οι ίδιοι δείχνουν να κάνουν κοιλιά, τη στιγμή που οι Astralis δείχνουν να ανεβάζουν στροφές. Δεν θα μπλέξουμε με νικητή σήμερα, θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.00 στην Bet365.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν επιλέξετε!

E-Sports
E-Sports

Τα E-Sports έχουν μπει για τα καλά στη στοιχηματική ζωή μας και το E-Sports team του Bethome.gr προσπαθεί καθημερινά να βρίσκει σημεία με αξία, οδηγώντας του αναγνώστες του στο... ταμείο!